Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanárok! Ha egy lányra órán alig néztek rá, viszont szünetekben sokat nézitek őt, annak van valami "olyan" oka ? (Olyankor amikor jelenléti van ugye)
Azért csinálja, mert gondolatban már sokkal előrébb jár. Aztán a bátrabbak/taplóbbak/akármilyenebbek be is próbálkoznak.
Én is ismerek ilyen tanárt. Nős, apa. A sokadik munkahelyéről csapták ki, mert jobban szerette a diáklányait, mint az a pedagógus etikai kódex alapján elvárható lett volna...
Kirakod mindened oszt csodálkozol hogy megnéznék?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Én ismerek olyan tanárt aki diákjával jött össze... Gusztustalan féreg a pasi. Szemrebbenés nélkül nézi a csajokat, felelés közben volt hogy csak a csaj mellét nézte, volt amikor kábé leb-szott mert nem miniszoknyába mentem az órájára...
Azóta amúgy elvette az egyik diákját.. én már nem járok oda nem tudom milyen lett de kétlem hogy megváltozott volna. Ez van. Büdös gyökér, pedofil... Bár nálunk ez kb engem meg vagy 5 lányt zavart... Úgy az egész iskolában. Mindenki más d-gatta volna magát ezerrel.
En pont nem vagyok olyan aki kitesz akarmit is.
A masik hogy sajnalom, de nem en irtam ki azt a kerdest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!