Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szerint egyre jobban tágul a puncim, egyre rosszabb a szex. Mit ne mondjak, nagyon elkeseredtem. Mitől lehet ez? Mit lehet ez ellen tenni?
Mekkora egy gyökér!! Nem hogy farkát tanulná meg használni inkább rád hárítja az ő bénasságát !!
F
Ne a hossz számít, hanem a vastagság, és én is osztom a 6-os véleményét, mert szintén ezt tapasztaltam. Lehet egy átlag 3-4 centis átmérőnél nem éreztek akkora szorítást, de akinek ennél vastagabb, az igenis észreveszi, hogy az aktusokkal csökken. Bele lehet magyarázni, hogy egyre jobban ellazul a nő, csakhogy aki pl egy 50-es nővel lefekszik, ő már nem görcsöl a szexen, aztán mégis a harmadik szex után már simán becsusszant, míg előtte meg nehezen. Mostani párom magán is észrevette, és önként vett magának gésagolyókat, nem is kellett szólnom.
Mellesleg meg gondolom akik most fikázzák a kérdező pasiját, azok valószínűleg küldték a privát üzeneteket, hogy ismerkednének. Csak ezért ez a hozzáállás, de valójában fogalmuk sincs az egészről.
46F
Engem meg úgy oösszevarrtak szülés után, hogy minden behatolás fáj, ha nem vagyok elég nedves.
Ez sem jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!