Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a pasik hány %-nak vonzó szexuálisan egy picit teltebb/husibb nő? (nem kövér)
Figyelt kérdés
Leírnátok nektek tetszenek-e az ilyen nők (persze ha szép az arca és nem elfolyik mint egy puding) vagy ti inkább a feszes sportos vékony nőket preferáljátok ha csak szexről van szó?
Írjátok le a korotokat is a válaszban:)
2021. febr. 7. 20:08
11/21 GretaThunberg válasza:
#1 van rajta kis felesleg, de egészséges hetero adná ezt a nőt.
12/21 anonim válasza:
Vonzóak az ilyen lànyok, én imádom őket.
13/21 anonim válasza:
Testvér! Mindenkinek más-más a szép, de attól meg lehet "egészséges" heteró. Van, akinek csak a sovány nők jönnek be, valakinek meg a kövérebbek. Ezt nem lehet így kategorizálni.
14/21 anonim válasza:
Világ életemben mindig a nőies nők vonzottak! A cingár, manöken alkatúakat meghagyom másnak!
15/21 anonim válasza:
A képen látható lány szerintem a férfiak 70-80%-ának bejönne. Egyébként nem mindegy hogy a férfiak hány százalékának tetszenél??? Nem a világ összes férfijának kell tetszened. Az számít, hogy a leendő párod vonzónak találjon!
16/21 anonim válasza:
Alapvetően a csinos lányok tetszenek minden szempontból. De az utóbbi időben izgatnak erősen a BBW-k is, értsd úgy, hogy kipróbáltam már 130 kilós lánnyal is, és nagyon élveztem. Szóval ebben az intervallumban minden belefér, ha arányos a teste. Mert van aki egyszerűen aránytalan kevés felesleggel is, az nagyon zavar. 24f
17/21 anonim válasza:
Hasnoló lányként írok. Van akinek kifejezetten bejön, van akinél határeset, van akinek egyáltalán nem tetszik, de azt hiszem ez minden testalkatra igaz. Az a lényeg hogy egészséges legyél és adj magadra, ruhák, smink, haj, stb... Továbbá párkapcsolati tipp, hogy olyan pasival járj, aki az első kategóriába tartozik, akkor lesztek mindketten a legboldogabbak :)
18/21 anonim válasza:
Azert egy ilyen alak számomra nagyon vonzó 😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!