Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsok első orálhoz?
Van egy csomó hasznos anyag a neten, főleg angolul. Igyál sok folyadékot, hogy mindig jó nedves legyen a szád és a pasid farka. Mélytorkozást gyorsan felejtsd el az első orálnál.
Kóstolgasd, csókolózz a farkával és simogasd, cirógasd bátran, masszírozhatod - nedves kézzel. (Síkosító, glicerin (még édes is), masszázsolaj - ezt nem tudom milyen ízű...). Sok - sok technika van, amit a nyelveddel és a száddal is csinálhatsz (pl. 'dugóhúzó', 'pillangó', stb.), olvass utána, amelyik megtetszik, abból egyet - kettőt kipróbálhatsz.
Egyelőre inkább csak hamgolódjatok egymásra, tapasztald ki, pontosan mi esik neki jól. Mindig a finomabb, lassabb mozdulatokkal kezdd, nem szabad nekiesni erőből míg nem jelzi határozottan, hogy ő nagyon erősen vagy netán durván szereti...
Hogy hova élvezzen: ne akard lenyelni, kérd, hogy mindenképpen jelezze, mielőtt eldurranna. Más kérdés, hogy megvan az esélye annak, hogy annyira felizgulsz te is az eseményektől, hogy nem akarod majd kiengedni az ajkaid közül: akkor majd jelzed neki, hogy tudod mit kértél, de jöjjön mégis. Ami fontos: a te döntésed legyen, és azt válaszd, amit valóban kívánsz. Hosszútávon csak akkor fogod szeretni az orális szexet adni, ha sosem kényszer alatt cselekszel, hanem szabadon fedezheted fel a saját örömforrásaidat és határaidat ebben, szem előtt tartva a partnered vágyait, jelzéseit.
Rendben, köszi szépen! Olvastam már ezekről a technikákról, szóval akkor egyet kipróbálok közülük. A mélytorkot akkor elfelejtem :D És akkor mondom neki, hogy nem szeretném, ha a számba élvezne.
Még egy kérdés: ha esetleg mégis a számba élvezne véletlen, akkor gáz, ha kiköpöm? xD
Bocsi a sok hülye kérdésért, de szeretném neki jól csinálni, és úgy, hogy nekem is jó legyen.
Jól értem, hogy te nem vágysz erre, csak a pasid, ugye? Te engedsz neki, mert ő kéri. Meg amúgy is tudod, hogy ez így szokás.
Lehet másként is. Amikor a szerelmednek akarsz mindent megadni, magadtól. Olyankor nem az jár a fejedben, hogyan kell. Amúgy is, ahány férfi, annyiféle érzékenység, pont úgy, mint ahogyan a nőknél. Majd megtapasztaljátok.
Abban igazatok van, hogy nem egy hű de nagyon vágyom rá. Csak felhozta a dolgot, és azt mondta, akkor ő is csinálná nekem (erre pedig vágyom), szóval nem csak én adnék neki, nyilván. És úgy vagyok vele, ha ő megcsinálja, akkor nekem is viszonozni kellene. Szeretek neki örömet okozni, és szeretném ezt is jól csinálni, azért érdeklődöm.
De azt hiszem nem kellene így túlgondolnom, lesz ami lesz, és azt teszem, amihez kedvem van.
Köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!