Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az extrém kövér nők mennyire passzivak a szexben?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok,akik nehezen mozognak,nehezükre esik pozíciót váltani.
Én imádom/imádnám/ az ilyen partnert.
2021. febr. 5. 17:41
11/17 anonim válasza:
Én voltam 130 kilós csajjal, ő alapvetően nem lett volna passzív, igyekezett, hogy ne csak unottan feküdjön. De pózoknál nem bírt mozogni, meg 5 perc után már elég nehezen kapkodta a levegőt. Az a fajta, aki nem bírja már a saját súlyát. Én a csinos lányokra bukom alapvetően, de nagyon megvolt a varázsa ennek is.
12/17 A kérdező kommentje:
Én is voltam már extrém méretű nővel,csak sajnos régen.
Senkivel sem volt olyan csodás a szex,mint vele.
Persze a legtöbb férfi undorodna az ekkora nőtől,de én imádom.
Amúgy nagyon hálásak is szerintem.
2021. febr. 5. 18:26
13/17 anonim válasza:
Aki extrém kövér az a lépcsőn alig bír felvánszorogni, szerinted mennyire mozog akkor az ágyban "aktívan"? Lovaglásnál mennyire tudná magát megemelni, ütemesen mozgatni, testmozgással járó tevékenységet csinálni?
14/17 anonim válasza:
Ők legfeljebb mosás előtt gyűrik össze a lepedőt.
15/17 anonim válasza:
Nos, én 120 kg vagyok, és tény, hogy nem tudok úgy mozogni (nemcsak az ágyban, sehol) mint egy vékony nő. De a kutya, lovagló pózokat 50 kilósan sem szerettem. Dolgozzon csak meg a férfi :)
(nem kérek privátokat, különösen a nyomi mézesmackó kíméljen meg ettől, köszi)
17/17 A kérdező kommentje:
Hány kg az exed? Mennyi idős?
2021. febr. 6. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!