Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sötétben vagy világosban szerettek inkább szexelni?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy este van: inkább felkapcosljátok a lámpát, vagy legyen sötét?
Én sötétben szeretem, max félhomály. Sokkal izgibb mikor csak érzem a bőrét, illatokat, ízeket. stb
Amúgy világosban is szeretek, de a sötét sokkal meghittebb.
20/lány
2021. febr. 5. 17:01
2/18 anonim válasza:
Világosban láthatom es izgatóbb!f
5/18 anonim válasza:
A sötét nekem is jobban bejön. Nem mintha világosban nem szeretnék szexelni, de sötétben sokkal izgatóbb és meghittebb.
6/18 anonim válasza:
Is-is, illetve hangulat fényben a legjobb szerintem. F
8/18 anonim válasza:
attol függ,hogy milyen a hangulat. Ha érzelmesebb sexre vágyunk akkor félhomály. Ha vad sex esetleg csak dugás akkor világosban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!