Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bejön nektek a pici,sovány,kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön nektek a pici,sovány,kislányos alkatú lányok,nők?És ha igen mennyire?

Figyelt kérdés

Főleg sportosabb,izmos fiúk véleménye érdekelne:)Nektek ezek előnyösek,vonzó számotokra vagy nem annyira?A nagy méret szerintetek

hátrány?

Azért érdekel mert van egy pár évvel idősebb pasi akinek a testi adottságai finoman szólva is kiemelkedők:)Viszont eddig még nem sikerült úgy összeszoknunk az ágyban és lehetne jobb is de sajnos nem egyszerű vele:S:)

2021. febr. 5. 10:44
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
88%

pici, sovány, KISLÁNYOS alkatú nők??

kösz, nem vagyok pedofil.

2021. febr. 5. 11:59
 12/31 anonim ***** válasza:
79%
#7: gondolom, te egy irigy dagadt no vagy, de elarulom neked, hogy aki vekony, az nem feltetlenul ‘deszka’. sokra mesz a nagy melleddel, ha melle a beled is nagy.
2021. febr. 5. 12:01
 13/31 anonim ***** válasza:
21%

8

Nem. Sportos 30-as férfiként, aki sok nőt fogyaszt a meghatározott típusból. Ha valaki, akkor én a férfiak tipikus sztereotípiája vagyok (amit persze jól titkolok a való életben :D)

2021. febr. 5. 12:37
 14/31 anonim ***** válasza:
39%
12 - édesem, pont az ilyen rosszindulatú, pöffeszkedő stílus az, ami a legjobban taszítja a férfiakat. Pontosan te tűnsz irigynek, mert látod, hogy a molett, nagymellű csajokat minden pali megnézi, téged meg észre sem vesznek, még is vékony vagy... nagy cicik. Ennyi kell, így működik a férfi. Lehet emészteni.
2021. febr. 5. 12:39
 15/31 anonim ***** válasza:
54%

8

Márpedig a kerek nagy segg nagy cicivel azzal jár, hogy van plussz a bizonyos csajon. Ez biológia: hogy lehetne valakinek hatalmas melle, ha alacsony a testzsírszázaléka? VAN ilyen, természetesen, de nagyon nagyon ritka...

2021. febr. 5. 12:40
 16/31 anonim ***** válasza:
58%

15

A férfiak többsége nem szereti a HATALMAS melleket, én pedig kerek mellekről beszéltem, nem pedig hatalmasakról.

2021. febr. 5. 12:41
 17/31 anonim ***** válasza:
62%
14: en aztan nem irigykedem egy disznora se, legyen akarmekkora a melle. nem kell aggodnod, igy is sokan megneznek es hiaba kicsi a mellem, eddig minden pasim imadta, mert normalis ferfi mar tullepett azon, hogy nagy csocs = jo no. sot, ha valaszthatnek, szivesen lennek meg vekonyabb, szoval ezt benezted. dongesd csak a kocakat, nekem jut epp eleg normalis izlesu ferfi, aki az egeszseges testet szereti es nem azt, aki 5 perc utan kifullad, mert mozogni se tud a zsirtol.
2021. febr. 5. 12:47
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Összhatástól függ.
2021. febr. 5. 12:59
 19/31 anonim ***** válasza:
59%
17 a stílusod alapján akkor se kellenél, ha félmeztelenül "free fuck" táblával jönnél hozzám negatív STD teszteket lobogtatva. Nagyképű, rosszindulatú, irigy pcsa lehetsz :D Menjél fussál fel a hegyre kétszer, az úgy is olyan nőies :D Majomparádé..
2021. febr. 5. 13:14
 20/31 anonim ***** válasza:
94%
Nekem mondjuk nem jön be. Férfi vagyok nekem nőies nő kell nem egy kislány. Most aki megsértődik ezen azzal nem tudok mit csinálni. Hogy az éppen itt folyó beszélgetésbe is belekeveredjek egy kicsit, a férfiak nagy része nem szereti a hatalmas melleket. Barátaimnak se tetszik. Szerintem az a legjobb ami pont elfér a kezemben. Nem túl nagy, nem túl kicsi. Mert az se jó ha egy nőnek a tüdejét nyalom.
2021. febr. 5. 13:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!