Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 16x4cm tényleg annyira kicsi?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16x4cm tényleg annyira kicsi? Kinevetett a csaj vele!

Figyelt kérdés

Első szex volt pár hónapja egy új nővel. A csaj ahogy meglátta kinevette a méretemet! A barátnőinek azt állította, hogy átlag alatti az enyém.

Hogy a francba lenne átlag alatti 16 cm hossz és 4 cm vastagság? Hol álmodta ezt? Több barátom is van, akik panaszkodnak a 13-14 centivel.

2021. febr. 5. 10:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan ekkora méretem van nekem is, és nem élek éppen szűzies életet. 10-ből 9 alkalommal tökéletesen elég voltam, párszor a "szép nagy" sőt "túl nagy" jelzőt is megkaptam már, ami azért valljuk be férfiasan nem igaz. És persze egyszer-egyszer belefutottam az általad vázolt szituációba is.

Nem vagyunk egyformák, a 16/4 valóban nem egy anakonda, és elő fog fordulni, hogy valakinek szemre/érzetre kevés lesz. Ha valakinek kevés, ott a vastagság a fő ok. Ezért kinevetni, megalázni valakit orbitális bunkóságra, éretlenségre vall.

Lényeg, hogy ne keseredj el, tapasztalataim szerint a legtöbb esetben nem lesz gondod! Csak használni tudd.

(Egy jó tanács: ha buliba mész, vagy alkalmi találkád van az önbizalmadat feltúrbózhatod egy péniszpumpával. Rendszeresen, hosszú távon nem hiszem, hogy egészséges, de alkalomszerűen segít. Arra az estére, éjszakára egy negyed órás "kezelés" után kb. fél cm-el vastagabb, és fél-1 cm-el hosszabb leszel. De vigyázz, mert reggelre elmúlik a hatás :D)

2021. febr. 6. 04:40
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

10 - ez is mekkora kamu.. ha 10 férfiból talán 1-nek nagyobb ennél. Havonta hány férfit fogyasztasz, hogy megtaláld a megfelelő méretet?

Mondjuk nem ítéllek el, mert ha a másik oldalt nézzük, akkor elvárás a nagy, szép mell. Ugyan úgy kevés nőnek van nagyon szép arca - alakja és egyszerre nagy melle :(

2021. febr. 6. 10:36
 13/14 anonim ***** válasza:
72%
10 vagyok. Házas vagyok. A férjemnek 19 cm. Előtte voltam kisebb paraméterekkel rendelkező pasival, jó volt, de mégsem az igazi. Aztán 1 20 centi körülivel, és iszonyat jó volt. Így meghátasodtam mert megtaláltam az igazit, mind lelkikeg mind méretügyileg, és ennél több nekem nem kell.
2021. febr. 6. 20:24
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Gáz egy nő lehetett.
2021. febr. 7. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!