Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam neki hogy kinyaljon?
Figyelt kérdés
Van egy elég jó pasi barátom, sokszor dumál a szexről, a saját szexuális életéről, mindig meghallgatom, de én nem szeretek a saját szexuális életemről beszélni. Ma addig faggatott hogy végül elmondtam egy két dolgot. Azt is hogy még nem volt ogazmusom pasival soha, és orálozni is inkább én szoktam. Erre kijelentette hogy csak szóljak és szívesen kinyal hogy megtudjam milyen. Én félek, elég szégyenlős vagyok, és őt régóta ismerem, de nem a párom. Nem tudom mit fog rólam goldolni, félek undorítónak fog tartani. Közben meg nagyon érdekel a dolog, szóval fogalmam sincs mit csináljak... 21N2021. febr. 3. 22:55
11/21 anonim válasza:
Tudod általában a kihagyott lehetőséget bánják meg inkább.
12/21 anonim válasza:
Ne légy hülye, próbáld ki vele:)
És tessék ide megírni, hogy milyen volt:)
13/21 anonim válasza:
Kívánod hogy kinyaljon? Igen? Hát akkor rajta. Nyugi nem fog undorítónak tartani, gondolom látott már p.nát életében hogy tudja hogy néz ki (s azt is hogy mindenkié más, s a nők többségének nem szabályosan "rajzolt" baba van). Amúgy is ő ajánlkozik a "feladatra" ég a vágytól hogy kinyaljon, szóval ilyen komplexusok ne tartsanak vissza úgy fog lefetyelni mint... tudod maci meg bödön.
14/21 anonim válasza:
Ha komolyan mondta akkor valszeg akarja , ha téged is izgat akkor szerintem mehet a dolog
15/21 anonim válasza:
Ha mindketten egyedülállóak vagytok, nagy gond nem lehetne belőle.
16/21 anonim válasza:
ÉN szívesen kinyalok lányokat, szeretem, amikor a nyelvemtől és puha számtól elélveznek, nyammiiii :) Helyes 38/F
17/21 anonim válasza:
Hagyd magad. Csak nyersz vele.
19/21 A kérdező kommentje:
#18 igen, hagytam neki
2021. febr. 7. 16:35
20/21 anonim válasza:
És milyen volt? Orgazmus megvolt? 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!