Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Chatszexeltem itt az egyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Chatszexeltem itt az egyik taggal,nagyon élveztem. Aztán kiderült hogy egy pasi kamu netes képekkel. Akkor en most b.zi lettem?? Úgy érzem magam mint Ace Ventura Finkl után.

Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 21:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy meleg!!
2021. febr. 3. 22:16
 12/20 anonim ***** válasza:
94%
Mostmár csak férfiakkal szexelhetsz, és mindig te leszel a nő. :(
2021. febr. 3. 22:17
 13/20 anonim ***** válasza:
70%

Nem vagy meleg. Mert nem tudtad, hogy pasi van a másik oldalon.

Egyébként a chat.hu-n ez már egy ideje megy, hogy meleg srácok csajnak adják ki magukat, aztán élvezkednek a cset-szexre.

Úgy látszik, itt a GYIK-en is kezd ez terjedni.

2021. febr. 3. 22:33
 14/20 Noren1989 ***** válasza:
95%
#13, te az elmúlt 5évben merre voltàl? 🤭😂🤫
2021. febr. 3. 22:36
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy olyan levelet kaptam, ahol kifejezetten egy meleg pasi lehetett a háttérben. Bár az nem ugrik be, hogy vállalta-e a nemét. De arra emlékszem, hogy azt a sablon szöveget elküldte nekem nem is egyszer, gondolom csak simán elküldte egy rakás embernek.

Feltehetően azért kerültek el ezek a figurák, mert itt a szexualitás rovatban nem vagyok túl aktív.

2021. febr. 3. 23:17
 16/20 anonim ***** válasza:
72%

Az összes szextárskeresőn ez megy...olyan emberek csinálják ezt, akik nem merik fel a szexuális irányultságukat, szánalmas sz*r az összes!

Egyébként könnyű szűrni, a legtöbbje pár mondtad után rámegy a hogyan b*sznál meg témára. Egy értelmes nővel, lánnyal nem két mondat után beszélgetszerről.

26/F

2021. febr. 4. 00:10
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezért szokott első kérés lenni: Egy cetlire írd rá, hogy gyk és tartsd magad elé. Aki kamu az már itt lekopik.
2021. febr. 4. 00:55
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát haver ezt beszívtad :D Nem vagy meleg, de érdemes megfogadnod a #16-os tanácsait. Bro' nincsenek tündérmesék hogy kiéhezett nők várják mikor küldesz már képet a brokiról. Ha nincs elég rutinod szűrni akkor 100-ból 99 esetben magát nőnek kiadó melegbe fogsz belefutni.

Ja amúgy nem vagy meleg, mert azt hitted nő. Meleg/biszex akkor lennél ha arra izgulnál egy másik pasival csináld így csak - bocsi - egy pancser aki nem gondolkozott.

2021. febr. 4. 01:26
 19/20 anonim ***** válasza:
70%
Kerdezo! Felhasznalo nevet megadod?
2021. febr. 4. 08:32
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem foglalkozok olyannal, aki nem hajlandó bekapcsolni a kamerát. "Nem jó éppen", "csak nézni tud", "vidit tud csak küldeni" vagy "majd legközelebb" és társai nem érdekelnek. Van rá esély, hogy valódi csajról mondasz le, de tuti nem kezdesz egy köcsöggel.
2021. febr. 4. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!