Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 2,14 méter magas vagyok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2,14 méter magas vagyok, eddig még csak alacsony lányokkal voltam (170 alatt), de állítólag magasabb lányokkal jobb lenne a méretemhez, igaz ez?

Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 18:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%

Hallode spanom?

Mi magas lányok attól,hogy megnőttünk még nem rendelkezünk hosszú,tág vaginával.

Egy 150cm-s lány is lehet olyan tág,hogy kicsusszan a maxitampon és egy 175-180 cm-s lány is lehet olyan szűk,hogy a minit is megérzi.

És a 17-18 cm lehet egy alacsony lány kezében nagynak tűnt de pl nekem a 173 cm-mel elég átlagosnak tűnik.

Szóval nyugi.27/N

2021. febr. 3. 19:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs feltétlenül köze a hüvely méretének a magassághoz. Viszont ettől függetlenül a te bőven átlagon felüli magasságodhoz legalább 170 cm-es, sőt, inkább 180 cm-es lány kellene. Most gondolj bele, adott egy 180 cm-es csaj, aki felhúz egy komolyabb magas sarkút, ami mondjuk +10 cm, és még így is több mint egy fejjel lesz alacsonyabb nálad. ;)
2021. febr. 3. 19:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ő a pózokra, csókra, ilyesmikre gondol.
2021. febr. 3. 20:10
 14/16 anonim ***** válasza:
A Hegy is talált párt magának, ha az meg tudja oldani akkor más is :)
2021. febr. 4. 01:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Nézelődj 180 felettieknél, amennyiben nem a szexről van szó. Sőt, ehhez a magassághoz legalább 190 kellene, de olyan magas nő elég kevés van.

17-18 cm meg nem egy extrém méret, átlagos magasságú férfiaknak is sokszor ekkora, akik átlagos (nem, pl egy 168 cm magas nő nem alacsony) vagy tényleg kifejezetten pici nőkkel járnak.

A magasságod extrém, ehhez keress extrém magas nőt, ha gondolod, de a péniszed nem kiugró.

2021. febr. 5. 16:12
 16/16 Pécs-pécs ***** válasza:
54%

214 cm-nél magasabb nő?

Olyan nem is létezik.

Menj ki az állatkertbe, dugd meg a zsiráfot. :D

2021. febr. 6. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!