Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig viselnétek el, hogy csak orált akarna a csaj, mert szüz lenne? Írjátok le a korotokat is
Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 16:36
11/18 anonim válasza:
Ismerkedéstől számítva akár egy évig is, főleg ha közben bármilyen más módon örömöt szerzünk egymásnak.
32 f
12/18 anonim válasza:
Én 1 évig viseltem el, igaz még nem voltunk 18. És mindig csak kinyaltam, ő sose sz . pott le, bár kiverte nekem. De sokkal ritkábban minthogy én nyaltam.
13/18 anonim válasza:
#12 az ilyen luzer csajt 2 hét után ki kell dobni
14/18 anonim válasza:
Na pont ezért futok az exem után évek óta. Ő tudott 7 hónapot várni, más még feleannyit se tud. Nekem meg fél évnél hamarabb nem mennek az ilyen dolgok. L
15/18 anonim válasza:
ez fiktív, mert ha kapcsolatban lennék ezzel a szűz lánnyal, nagyon hamar szeretne már szexelni is. Lehet ő most nem így gondolja, de ha már megnyalogatod a csokitorta bevonatát, előbb-utóbb nagyon bele akarsz harapni.
35F
16/18 A kérdező kommentje:
15 Hogy erned el?
2021. febr. 4. 11:45
17/18 anonim válasza:
16: hogyhogyhogy? ha van egy minimális tapasztalatod az ágyban, tudod hogyan működik a női test, tudsz picit is csábítani, magabiztos vagy és fel tudod húzni a lányt, seperc alatt tovább fogtok lépni. Lehet beletelik pár napba, talán pár hétbe, de fiatal, tinédzserként szinte lehetetlen a késztetésnek ellenállni
18/18 anonim válasza:
Ameddig az nem mondja, hogy felkészült a szexre. 47F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!