Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti hol szerettek lenni a legjobban: a nő szájában, a puncijában vagy a fenekében?
Figyelt kérdés
Aki tud és szeretne, írjon indoklást kommentben.2021. febr. 3. 16:21
A kérdező szavazást indított:
Száj
Punci
Fenék
90 szavazat
3/17 anonim válasza:
Száj és punci! Nálam az anál nem játszik!
4/17 anonim válasza:
Ez a sorrend és popsiba nagyobbat is élvezek!
6/17 anonim válasza:
Száj és punci felváltva! Az anál nekem nem jön be!
7/17 anonim válasza:
csak punci.
amúgy nem vagyok egy nagyon prűd fajta (a másik kérdésnél le is pontoztak a szabadtéri szex miatt), de a szájat és az ánuszt nem dugni való lyukként tartom számon.
8/17 anonim válasza:
#7 sehol nem volt írva, hogy melyikre lyukat szereted dugni, de gondolom, hogy orális kényeztetéshez csak a szájába veszi 🤷♂️
10/17 kyoman válasza:
Szeretem jól megtölteni a puncit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!