Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szexelnétek pocakos férfivel ?
Én mégis láttam egyszer egy kövér , nagy hasú s ronda arcú srácot , csinos , szép alkatú , gyönyörű fiatal lánnyal csókolózni !
Tudom , hogy hihetetlen , nekem is az volt , pedig én láttam a saját szememmel !
Ez nem kizáró ok. Legalábbis ha az lenne, akkor velem se lenne együtt a barátnőm.
Viszont azt hozzá kell tennem, hogy mi voltunk már mindenek, sima soványtól kezdve kisportoltig, majd szabályosan elhízottig.
Ennek ellenére van kövérségben egy szint, amit már nem tud az ember szexuálisan értékelni.
17.
Ez számomra igen érdekes , vagy is kíváncsivá tett .
Ha voltatok soványak , ki sportoltak , majd végül kövérek !
Mik lehettek azok az okok szerinted , amiért végül kövérek lettetek ?
Én is soványan kezdtem , majd 25 -30 éves koromban kezdtem gyarapítani súlyomat , szép lassan !
Nálam valószínűleg a gének és a kevés mozgás okozhatták , szerintem ! Nálatok mik lehettek a befolyásoló tényezők ?
A barátnőmnek súlyosbodott a pajzsmirigy betegsége és elkezdte felszedni a kilókat a kapcsolatunk 2. évében.
Én leraktam a cigarettát és sajnos abbahagytam a sportot a kapcsolatunk 4. évében, és nagyon gyorsan felszaladt a súlyom utána.
19.
Nagyon sajnálom , a lényeg hogy elfogadjátok egymást így is .
Ha pedig így is boldogok vagytok egymással , akkor semmi gond .
Párodnak pedig jobbulást kívánok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!