Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval, ha nincs 15 cm-es farkam inkább maradjak nőtlen és szűz?
Figyelt kérdés
Mert a nőknek az alatt KICSI és bárhol találnak olyan férfit, akinek megvan a 15 cm.
Így kösz szépen fel sem áll egy nőre sem, ha tudom ezt gondolja rólam. Mi értelme diplomázni, dolgozni, kondizni, sportolni, stb egy velem hasonló kis pöcsű lúzernak? 🥲🥲🥲
28 éves szűz.
2021. febr. 2. 20:14
22/22 anonim válasza:
Diplomázni van értelme mert lehet egy jól kereső munkád. Dolgozni kell mert az utcára kerülsz. Sportolni, kondizni sem a nők miatt kell hanem magad miatt, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ezek nem azért kellenek hogy legyen nőd. Ne legyél már ennyire csőlátású. Most nekem sincs barátnőm de én is dolgozom és sportolok mert élni kell. Nő nélkül is van élet. A szex biológiai szempontból a fajfenntartás miatt kell, de lehet nélküle élni. Hagyd már ezt abba mert odamegyek és megfejellek. Szedd már össze magad. Nekem is csak átlagos méretem van mégis volt már nőm, nem is egy. Legyél már végre férfi és ne egy hisztis óvodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!