Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok. Hány cm-es péniszre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Hány cm-es péniszre mondjátok kicsi?

Figyelt kérdés
Ezt elszoktátok mondani barátnőtöknek is, hogy XY pasinak kicsi a farka?

2021. febr. 2. 08:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%
12 alatt
2021. febr. 2. 11:55
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
Arra aki felteszi ezt a kérdést ezredszerre mérettől független mondom hogy kicsi, bizonyos tulajdonságokban.
2021. febr. 2. 13:50
 13/15 anonim ***** válasza:
96%
Eddig 2 pasival voltam együtt életemben, az egyiknek tudom pontosan h 19 cm, a másikét centire nem tudom, de sokkal kisebb volt, de igazából mindkettőnek meg van az előnye és a hátránya is. Nem tudom mit mondanék kicsinek de talán 13 cm alattit.
2021. febr. 3. 00:03
 14/15 anonim ***** válasza:
25%
16 alatt nekem kicsi
2021. febr. 3. 14:13
 15/15 anonim ***** válasza:
94%

Kb. 10-12 cm-esre.

Ami a másik kérdést illeti, a közelebbi barátnőkkel szoktunk néha beszélgetni a szexről meg az ezzel kapcsolatos dolgokról. Mondjuk ami a pasikat illeti, ott inkább az a téma, hogy ki hogyan csinálja, meg úgy egyáltalán milyen az ágyban, de előfordul persze, hogy a méret is szóba kerül. Pláne akkor, ha valakinek különösen nagy, vagy különösen kicsi, hiszen ez az, ami leginkább megmarad.

2021. febr. 3. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!