Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok volt már akkora farokka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok volt már akkora farokkal dolgotok hogy nem értétek át egy kézzel olyan vastag volt?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiság
2021. febr. 2. 05:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem
2021. febr. 2. 14:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Már nem az, de nekem átlagos, inkább vékonyka farkam van (4-4,2 cm vastag), és voltam olyan alacsony csajjal, akinek kicsi keze, és rövid ujjai voltak, alig érte körbe. Baromi izgató volt, hogy 2x akkorának éreztem a kezében a farkam, mint a saját nagy markomban, amivel majdnem 2x körbeérem, és majdnem hosszában is befedi a farkam. Ő még 2 kézzel is tudta csinálni, direkt kipróbálta. Mondjuk brutál szűk volt a puncija is.
2021. febr. 2. 16:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Hosszú ujjaim vannak, és így is volt jópár mm híja annak, hogy mutatóujj-hüvelykujjal körülfogjam. Valahogy betechnikáztuk, nem volt jó élmény, tapasztalatlanok voktunk mindketten.
2021. febr. 2. 18:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Volt igen, bar nincs nagy kezem
2021. febr. 3. 14:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!