Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a jó a latex ruhában? Van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó a latex ruhában? Van aki tényleg élvezi is ha ilyet vehet fel?

Figyelt kérdés

Párom már hosszú ideje nyaggatott, úgyhogy gondoltam Valentin napra meglepem és beszereztem egyet.

Az egy dolog h rohadt drága volt. De ráadásul büdös, borzasztóan nyikorog, ami szerintem röhejes, alig bírtam felvenni, ezer fok van benne, és utána nem bírtam levenni! Már totál pánikban voltam h h fogom levenni. Ja és mozogni is nehéz benne. Ráadásul egyáltalán nem áll olyan jól mint a fotókon, pedig nincs rajtam egy csepp felesleg se.

Őszintén szólva, elgondolkoztam h felvegyem-e, vagy csak ki fog röhögni a párom. Pedig egy csomó sztár vesz fel ilyesmit (bár nemtudom önszántából-e). El nem tudom képzelni hogy ezt valaki élvezi, vagy tényleg van ilyen? Vagy csak a fotó modellek veszik fel, jó sok pénzért cserébe?

2021. febr. 1. 20:54
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
Az utolsó mondatoddal meg is válaszoltad a kérdést
2021. febr. 1. 20:59
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Nem maguk kedvéért viselik, ahogy te is a párod kedvéért vetted.
2021. febr. 1. 20:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Fétis... mindennek IS van fétise, a párod meg a latexre indul be ez van. Más a női lábakra, lábbelikre, harisnyákra stb. - mondjuk azok legalább kényelmesebbek, de ugyebár azt is azért veszed fel hogy vonzóbb, kívánatosabb legyél a partnerednek nem azért mert fázik a lábad az ágyban.
2021. febr. 1. 21:44
 4/10 anonim ***** válasza:

Van a latex, meg van a lycra. a latex az a lufianyag, na azt tényleg csak fetisiszták hordanak, tényleg rohadt macerás.

A lycra sokkal népszerűbb, hétköznapibb.

2021. febr. 1. 23:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Bécsben voltam egy latex fétises nővel.
2021. febr. 2. 02:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A 3-asnál a pont.

Van aki szereti a latexet, igen. Egyáltalán nem csak a fetish modellek.

Viszont tény, hogy kényes anyag, körülményes felvenni, drága is, ápolást is igényel.

A "jó" benne a nagy könyv szerint az az érzés, hogy a meztelen testedre tapad, amitől meztelennek érzed magad, mégis van rajtad valami. Egy második bőrként is emlegeti a szakirodalom emiatt. Ez ad táptalajt más fetish-eknek is amit hangsúlyoznék, hogy NEM feltétlen jár kéz a kézben a latexszel. De a BDSM-ben emiatt hord általában a szubmisszív fél latexet, mert így megérintik ugyan, de nem közvetlenül, mert azt nem érdemli meg. Zárójel bezárva.

Én személy szerint magát az anyagot szeretem, a hozzá kapcsolódó fetish-eket (ahogy fent is említettem) egyáltalán nem szeretem.

Én személy szerint szeretem az illatát is, illetve miután ki van fényesítve (szigorúan csak szilikon olajjal, sima olajok kárt tesznek benne) marha jól néz ki ahogy csillog.

Ez a csillogós feeling 5-10 éve nagyon divatba jött a lányok körében a fényes leggings-ekkel, amik szerintem sok férfi nyaknak okoztak tekeredést, függetlenül attól, hogy van-e valakinek latex fetishe vagy sem.

Felvenni is külön izgalom, ahogy felcsúszik a lábadra, karodra (ruhadarabtól függően). Ehhez persze kell némi síkosítás a bőrön és az anyagon is. A szilikon olaj erre tökéletes, de színes, nem átlátszó ruhák alá még jobb, ha zuhany után enyhén vizes bőrön szétkensz egy mogyorónyi víz alapú síkosítót és úgy húzod fel magadra a szilikon olajjal bekent ruhát. Garantáltan úgy fog felcuppanni, hogy csak úgy pislogsz. :D

Szikikonos síkosítóból a Pjur Cult-ot javaslom, mert sok szilikonos síkosító ragad, ez nem. Vízbázisúból meg bármelyik jó, én a durex classic-ra esküszöm, mert az nem olyan folyós, kicsit zselés.

A párod egészen biztosan nagyra fogja értékelni, hogy így készülsz és figyelsz rá, hogy mire vágyik és biztos, hogy be fog indulni rád, ha magabiztos leszel és nem leszel ilyen dühös, mint amilyen indulattal és burkolt megvetéssel a kérdést kiírtad.

2021. febr. 4. 01:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Na, hogy sikerült a Valentin napi meglepi? :D
2021. febr. 15. 14:16
 8/10 A kérdező kommentje:

szuper jól sikerült. a síkosító jó ötlet volt köszönöm.

persze volt amin nevettünk (például a fura hangon amit a ruha kiad) meg továbbra sem ez lesz a kedvenc viseletem, fél óra után már borzasztóan szenvedtem benne...

de a párom csillogó szemeit látni mindent megért :)

azóta meg persze nem győz a kedvemre tenni.

2021. febr. 15. 14:45
 9/10 anonim ***** válasza:
A párod szerencsés, nekem 12 év alatt egyszer sikerült rávennem a pár (most már feleségem) erre a mutatványra, de annyira utálta, hogy azt mondta, hogy ő ezt többet soha, nevetségesnek érzi és kényelmetlennek. Esetleg, ha privátban kérdezhetnék tőled 1-2 dolgot, akkor azt megköszönném, hátha tudnál új praktikát mondani. :)
2021. febr. 15. 14:50
 10/10 anonim ***** válasza:
...mármint a párom. Bocs, lemaradt egy fél szó.
2021. febr. 15. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!