Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnál ha ilyen puncija lenne a partnerednek? Mit gondolsz róla?
Figyelt kérdés
Vékony lány, de a szeméremdomb kicsit husisabb, és a nagyajkak is. Az egyik nagyajak kicsit nagyobb mint a másik. Viszont a csikló kicsi, és a kisajkak nagyon kicsik, nem is látszodnak.2021. febr. 1. 20:21
1/14 A kérdező kommentje:
Kepet nem küldök, mielőtt azt kérné valaki
2021. febr. 1. 20:21
2/14 A kérdező kommentje:
és írjátok le hány evesek vagytok
2021. febr. 1. 20:21
3/14 anonim válasza:
Ez nagyon szexi és izgató, nyelvvel felfedezni ezt a fajta labirintust hihetetlen élmény és élvezetig hatoló élmény lehet. Nekem nagyon bejonne!
4/14 anonim válasza:
imádom a nagyobb szeméremdombokat
vékony sportos lányokat szeretem
5/14 anonim válasza:
tetszik a husis punci, mondjuk a nagyon kicsi csiklót nem szeretem annyira
27F
7/14 anonim válasza:
Nincs ezzel a világon semmi probléma.
8/14 anonim válasza:
Pna mindegy milyen a nő számít de az nagyon. Gondolom te se farok alapján keresel pasit.
9/14 anonim válasza:
Mit reagálnék? Ha egy csinos, szenvedélyes, odaadó, jófej lányhoz tartozik ama p.nci - na akkor pont nem érdekelne hogy ilyen vagy másmilyen, kívánnám és kész. Ha viszont egy unszimpi, számomra csúnya, vagy éppen igénytelen csajhoz - akkor meg alapból kíváncsi sem vagyok a p.ncijára.
Hogy értsd - nem fogja zavarni egyik pasit sem.
10/14 anonim válasza:
Hidd el, nem lesz oylan hogy valaki elutasítsa :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!