Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gésagolyóbol elsőre mlilyet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gésagolyóbol elsőre mlilyet vegyek? (méret, golyók száma, anyaga, stb)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék venni gésagolyót, de olyan sok féle van, 1-2-3 golyós, fém, máanyag stb, 2-3 cm átmérőjű, hogy teljesen belezavarodtam, hogy melyik lenne a jó. :D Csak a hüvelyizomzat erősítése lenne a cél, valaki tudna segíteni melyiket érdemes?

2021. febr. 1. 11:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor elég a kettő golyós, és szerintem fémből jobb hisz még az is hozzáad a sulyához, és érdemes minél nehezebbet venni.
2021. febr. 1. 11:50
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Miért jó az h minél nehezebb?
2021. febr. 1. 12:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert úgy dolgozik az izom hogy visszatarsa a kicsúszástól.

Mert hát ha alig érzed hogy van benn valami, akkor semmi értelme

2021. febr. 1. 12:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A fém nehezebb mint a muanyag, és ugyebár a nehezebbet jobban húzza a gravitácio lefele. Na akkor, ha jobban ki akar csúszni, akkor jobban vissza kell az izommal fognod, ergo a nehezebbnél tobbet dolgozik a puncid. Vegyél 2 golyosat és fémet. A méret inkább rajtad áll, mennyire vagy szuk, tág, stb.
2021. febr. 1. 13:09
 5/6 anonim ***** válasza:
77%

sztem inkább minőségit vegyél amiben cserélhetőek a súlyok. ezeknek az ára 10ezer Ft körül mozog.

ami 1000 Ft-os műnyag az semmire sem jó, a gésa golyó lényege h kicsúszik ha nem tartod bent, de a műanyagnak semmi súlya, tehát nem is csúnya ki.

a sima fémmel meg nekem az volt a bajom h tök hideg és nem olyan kellemes érzés persze ez egyéni, valaki szereti a fém dolgokat, engem nem igazán.

2021. febr. 1. 17:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Te kis huncut :)
2021. febr. 1. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!