Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akar éjszaka is szexelni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar éjszaka is szexelni?

Figyelt kérdés
5 éve élünk együtt a párommal,gyermekünk is van,jól megvagyunk.Egyet viszont nem értek,mi visz rá egy férfit arra,az éjszaka közepén,hogy szeretkezzen? Olyankor felkölt,de úgy hogy már izgat,simogat.. Ez normális,vagy egy kicsit mániás?
2021. febr. 1. 08:31
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és kapok néha ilyen szexuális kérdéseket is tőle.: pl.: hmm szexi combok,mikor nyitnak?
2021. febr. 1. 08:32
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Miért, nappal tudnátok szexelni a gyerkőctől? :)
2021. febr. 1. 08:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Néha velem is megesik hogy éjjel ébredek és kedvem van...(N vagyok)
2021. febr. 1. 08:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem mindig,de este amikor már csend van,szoktunk is,de neki az nem mindig elég
2021. febr. 1. 08:40
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom megébred és merevedése van... régebben nekem is csinált ilyet a férjem (míg nem volt éjszakai műszakban), de én ettől kiakadtam, nem is lett semmi, a legfáradtabb, legmélyebb alvásszakaszomban egyáltalán nem kívánom meg a szexet.
2021. febr. 1. 08:55
 6/9 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem ennek orulnod kene, mert nagyon kíván téged. Nekem volt hogy a lány arra ebresztett hogy a szájában volt a f..r..m. Jot dugtunk 4-5 percig sem tartott , az álmosság győzött , ki feküdtem.
2021. febr. 1. 09:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Férjem is van, hogy alszik egyet, azt utána szexelünk, majd alszunk.

Vagy olyan is van, hogy már én is alszok, és arra kelek, hogy simogat.

Én élvezem.

21 hos a fiunk, nappal nem tudunk együtt lenni. Illetve férjem reggeltől estig dolgozik.

Este meg hulla fáradt, igy sokszor van vagy a kelés, vagy reggel.

2021. febr. 1. 10:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha van szex az a baj ha nincs akkor az 🙃
2021. febr. 1. 10:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Nézd a jó oldalát, ennyire kíván.
2021. febr. 1. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!