Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan jönnek az emberben a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan jönnek az emberben a bdsmmsel kapcsolatos vágyak?

Figyelt kérdés
Ma reggel jutott eszembe, hogy kamaszkoromban bőven azelőtt hogy láthattam volna ilyen témát bárhol már ezek a szituk jobban felizgattak, mint a simák. És nem a társadalmi szerepekből jön mert nőként engem mindig is a dominánsabb szerepkör vonzott.

2021. jan. 31. 09:54
 1/8 anonim ***** válasza:
69%

Biológiai ösztön, amit a feministák évtizedek óta próbálnak a szőnyeg alá söpörni.

Persze van, aki kevésbé ösztönlény és van, aki jobban. És itt most az ösztönlényt nem negatív értelemben értem, ahogy a társadalom használja.

De ha csak a társadalmat megfigyeled fogod a skála egyik végét. A tök egyszerű ember szenvedélyes, szerelem-misztifikálós kapcsolatát. És a skála másik végét, a vegytiszta már-már autista módon racionális kapcsolatot.

És az emberek többsége valahol a két véglet között helyezkedik. A tinik még ösztönösebbek és ahogy nő az élettapasztalat, úgy jönnek rá arra, hogy mit akarnak és így veszik ki szépen lassan a szenvedély már az ismerkedésből is és veszi át a helyét egy 1-2-300 pontos lista, aminek meg kell felelnie a jelölteknek.

És vannak az örök szinglik, akik nem akarják elengedni egyik oldalt sem és nem veszik észre, hogy az érzelmek és a tudat ellentétes, egyszerre nem lehet megélni a kettőt.

És ami régen a túlélést szolgálta a nőknél, hogy a domináns hímekhez vonzódjanak, az mostanra már aktualitását vesztette, hiszen még a hajléktalan lány is jobban jár egy átlagos bétával, mint egy agresszív cigóval.

A BDSM pedig egyfajta civilizált megoldás arra, hogy Átlag Bélával is megélhesd azt az ősi szenvedélyt KONTROLLÁLT formában, mint amihez ösztönösen vonzódsz és így nem kell hozzá megcsalnod őt Ahmeddel és ha kimondod a szót, amiben megegyeztek, akkor abbahagyja, Ahmed meg lehet, hogy olyan lekever, hogy többszörös arccsonttörést szenvedsz.

2021. jan. 31. 10:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez mind szép, de pont ezt írtam hogy én gyárilag domináns vagyok.
2021. jan. 31. 10:18
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, részben önmagadban van a válasz: van, aki gyárilag dom van, aki alárendelt. De a külső tényezők is nagyban befolyásolják, mi fogja az egyént érdekelni később. A kora gyerekkori élmények nagyon meghatározóak ebben.
2021. jan. 31. 11:42
 4/8 anonim válasza:
84%

én sub vagyok

Azt nem tudom hogy honnan jönnek ezek, de csak így tudom megélni a párkapcsolatot. Vagyis nem, mert nem találtam még hozzá meg a megfelelő partnert :)

36/F

2021. jan. 31. 14:20
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Én szadista vagyok, de erre a kérdésre még nem találtam választ.
2021. febr. 3. 09:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, egy ideje engem is foglalkoztat ez a kérdés.

Tiniként még megfogalmazni sem tudtam, nem hogy pontosan megnevezni, azt amire vágyom, ami lázba hoz.

Azóta rájöttem, hogy az elvárásaim nem is annyira egyediek, de ezzel vagy együtt születik valaki, vagy nem.

A BDSM divatozás számomra hervasztó. A mesterkélt, rossz színészek nem elégíthetik ki ezt a fajta "nézőközönséget", csak a vérbelikek.

Tehát arra a következtetésre jutottam, hogy ideális esetben a BDSM-el kapcsolatos vágyaink ösztönösek, a természetünkből adódóan vágyunk rá.

Egy ideális kapcsolatban pedig van pár közös találkozási pont is a BDSM spektrumon - így lenne igazán kerek a történet.

#1-es elég jól kifejtette.

sub N

2021. febr. 11. 16:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy ilyen hajlamokkal születik az ember. Akár előző életbeli tapasztalatok is befolyásolhatják. Már ha léteznek előző életek, ezt nem lehet tudni. Az biztos, hogy azok a hatások nagyon erősek, amik az első néhány évben érik a gyereket. Ha az ilyen hatások találkoznak az eleve meglevő hajlammal, akkor kialakul a bdsm beállítottság. Pl. rám a TV tuti nagy hatással volt. Történelmi filmek, rabszolgás sorozatok...
2021. febr. 11. 17:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok oda ezekért a dolgokért viszont ez az ösztönös dologrol eszembejjtott hogy az állatvilágban a falkákban ez ugyan ugy ott van. Például egy farkasfalkában már az ujszülött kölyköknél is kibukik már az elsö hetekben honapokban hogy melyik közülük a dominánsabb és melyik nem. Ugyan ez az oroszlán kölyköknél is igaz. A legtöbb falkában élö állatnál ez megfigyelhető. Szerintem ez egy az ősidőkböl megmaradt dolog. Annyi kérdésem volna hozzátok hogy a hétköznapokban is jellemzö rátok az adott szerep? Munkában például. Vagy ez csak a szex közben jön elő? Ja és bocs ha marhaságokat írok,nem vagyok otthon a témában, csak sok dokumentumfilmet nézek, és most az itteni válaszokrol kipattant a fejemből ez az elmélet.
2021. febr. 25. 20:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!