Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jogi következményei lehetnek? Baj lehet belőle? Ti mit szóltok hozzá?
14 éves kor fölött azzal szexelsz, akivel akarsz.
Jogilag tehát nem bűncselekmény.
Vallási vonatkozásban kevésbé vagyok járatos, de ezek a rendszerek úgy működnek, hogy minden bűn, ami egy kicsit is kellemes, tehát nyilván a szex is az. Nagy korkülönbséggel biztos dupla szorzót adnak rá, gondolom...
Nem bűncselekmény a törvény szerint annyi biztos, azt meg mindenki döntse el, hogy szerinte bűn-e.
Én mindenesetre imádtam volna ezt 16 évesen. Mondjuk most is, 19 évesen.
A következmény maximum családi botrány, ha kiderül a szüleid felé, (ja nem, még az sem, mert nem lány vagy..... és remélem húzol gumit, mert ha nem, ugye vágod, hogy nem leszel megdicsérve, ha bekopog a nő anyuéknál, hogy mennyi gyerektartást érezne méltányosnak) - amúgy semmi illegálisat nem csináltatok.
Engem se hoznak lázba a az
ilyen korú srácocskák (40), de ettől a nagyis beszólástól most félig megőszültem ijedtemben. Nagyon nem esne jól, ha az addigra 16 éves fiam jóvoltából mama lennék 8 év múlva.😱😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!