Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan elégítsem ki magamat, ha jelenleg (sajnos) nincs barátnőm és már unom a hokizást? 23/F
Figyelt kérdés
2021. jan. 29. 12:00
21/29 A kérdező kommentje:
Utolsó. Még nem írt vissza privátban. De igazad van. Nem ismerem ezt a kategóriát. Most látom először. Nem tudtam, hogy itt hazudnak stb.
2021. jan. 29. 16:32
22/29 anonim válasza:
Próbáld meg kesztyűs kézzel kiverni, meglepően más és új élmény, mint csupasz kézzel.
23/29 A kérdező kommentje:
Milyen kesztyűvel? 1000 féle kesztyű van.
2021. jan. 29. 18:09
25/29 anonim válasza:
en fiu vagyok,de leápollak barmikor
26/29 anonim válasza:
22-es vagyok: sí-/snowboard vagy montis/downhilles kesztyű, szerintem ezek adják a legnagyobb élményt. Oakley, Dakine, Dainese, Fox, Burton kesztyűk a kedvenceim, mint nagyon kellemes érzés mind az ember kezének, mind a farkának.
27/29 A kérdező kommentje:
#26 Most sajnos semmilyen síkesztyűm sincsen. :/
2021. jan. 29. 18:48
28/29 anonim válasza:
Az a baj, hogy túl sok jó megoldás nincs a hokizásin kívül.
Talán még a szex boltokban a mű sunci.
Nekem van egy virágvázám, azon pont akkora a luk, hogy pont az én méretem. Pont egész jól szorít.
Bekenem picit síkositóval, vagy baba olajjal, és akkor jól megdugom a vázát.
De sajnos ez sem frenetikus élmény, csak mégis egy kicsit más.
Valami ilyesmikkel próbálkozz.
Vagy pl van úgy, hogy az ágyamon, a két matrac közé beszorítom, csak az sajnos száraz behatolás.
Augusztus körül pl a dinnyét szoktam megdugni, de az is csak a dinnye szezonban oké.
Vágni kell egy lukat, de csak a héján, és így folyamatosan szépen behatolni.
Nem rossz egyébként, csak lehetőleg ne hűtött dinyével csináld.
29/29 anonim válasza:
Kedves kérdező, én vagyok az aki írta a rosszlányookat, hidd el sokkal kevesebbet kell költened rájuk, mint a mai goldigger csitrikre :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!