Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar velem találkozgatni egy lány ha van barátja ?
Figyelt kérdés
Azt mondta úgy is közel lakunk egymáshoz kár lenni ki hagyni.2021. jan. 29. 11:33
2/11 anonim válasza:
Nem vagyok nagy szakértő, de szerintem meg akarja b*szatni magát...de szólja ha más verzió is eszedbe jut
4/11 anonim válasza:
Ez elég egyértelmű kijelentés volt tőle nem?
Szexet akar tőled is kár lenne kihagyni
5/11 Felix Crux válasza:
Szívesen találkozom vele, ha neked kényelmetlen ;)
6/11 anonim válasza:
Kényelmes helyzet. Csak arra vigyázz, nehogy átszeressen beléd. A fickómackója meg nehogy szétüsse a szád.
7/11 anonim válasza:
Honnan tudjuk? Bro' döntsd el hogy az értékrendedbe belefér-e ha úgy d.gsz valakivel hogy van pasija (speciel én úgy vagyok vele hogy ha ismerem személyesen a pasiját akkor nem csinálom, ha meg nem akkor meg megtenné helyettem más). Aztán hajrá, ne legyél már gondolatolvasó, majd ha megtörténik pár alkalom akkor rákérdezel nála mi a pálya, mert kismillió oka lehet annak hogy valaki félrejár.
9/11 anonim válasza:
Nekem is van barátom, mégis más farkakra is vágyok! 😋
10/11 anonim válasza:
Nem mindegy, potyapunci plusz punci.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!