Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ilyen érzést váltott ki belőlem?21L
Figyelt kérdés
Egy férfi képét néztem miközben kielégítettem magam. Nem ismerem, mondhatni egy híresség de ennél bonyolultabb kicsit. Most úgy érzem hogy szakítani akarok a párommal, mert sokkal jobb volt ez az érzés mint amikor vele szexelek. Normális hogy így érzek?2021. jan. 28. 21:22
11/27 anonim válasza:
Képzelem a beszélgetést:
“ Kicsim, emlékszel Jason Momoára a Trónok Harcából? Hát, az a harci helyzet - ciki erről beszélni -, hogy a múltkor a képére masztiztam, és annyira de annyira jó érzés volt, hogy inkább szakítok, és Jasonra gondolok, mintsem veled még egyszer lefeküdjek.”
12/27 anonim válasza:
Ennyire szar a pasid az ágyban??? Nekem ez új, hogy egy idegen arcképre maszturbálás jobban esik, mint a szex, hús-vér emberrel. Nagyon nem működik köztetek a kémia, vagy kamu vagy.
13/27 anonim válasza:
Nekem akkor volt ilyen amikor szexkapcsolatban voltam. Sose okozott teljes kielégülést akàrmilyen profi szerető volt.
Mióta normális kapcsolatban vagyok a kevesebb is több.
14/27 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy jó volt a maszti. De hogy emiatt szakíts a pasiddal? Ez WTF?
15/27 A kérdező kommentje:
Nagyon jó a barátommal is és szeretem, de ez a férfi elcsavarta a fejem.
2021. jan. 29. 04:20
16/27 A kérdező kommentje:
Egyébként nem énekes vagy színész, egy elég negatív dologról híres.
2021. jan. 29. 05:17
18/27 anonim válasza:
Ja és akkor szakítasz a pasiddal, és egy képpel leszel együtt, mert az úgy jobb neked. Értem. Vagyis nem.
19/27 anonim válasza:
A srácnak teszel szivességet ha szakítasz vele.
20/27 anonim válasza:
Keresd fel azt a híres illetőt és kínáld fel magad neki. Nem hiszem, hogy egy 21 éves lányra nemet mondana. Biztos tudna veled mit csinálni. Először mondjuk kényeztetne, megujjazna, utána meg is fektetne. De az is lehet, hogy bdsm kedvelő, és kikötözve szívesen elfenekelne úgy, hogy a barátod azt végignézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!