Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is van benne valami, hogy aki az állat szexre gerjed és csinálja is, az valahol elmebeteg? Vagy ez már lassan csak aberráció vagy fétis lesz?
Figyelt kérdés
Egyszer beszéltem egy ilyen fickóval, aztán elmondta magáról, hogy ez felizgatja és szokta is csinálni egy házi kedvencével.2021. jan. 28. 20:37
11/22 A kérdező kommentje:
A 10-esen nagyot nevettem :D :D
utánanéztem és zoofília a neve, brrr
2021. jan. 28. 21:07
12/22 anonim válasza:
valami nem oke a toronyban neki
14/22 anonim válasza:
Sok tininek vajon miért van kis nyalós kutyája? Miért alszanak is vele? Ne legyetek már naivak...
15/22 anonim válasza:
#14-es te vagy naív, meg sok volt a poresz ha azt hiszed a tini lányok a kutyájukkal nyalatják magukat "mert annyira vágynak rá és nem jut pasi".
16/22 anonim válasza:
Sokkal, de sokkal több a parafíliákkal rendelkező ember, azonban a legtöbben ezt titkolják. Volt egy angol anonim kutatás, ahol kiderült, hogy a megkérdezettek 10%-a kipróbálná serdülőkor előtti gyerekkel a szexet, ha az legális lenne.
18/22 anonim válasza:
10! Köszönöm! Csak igy tovább!!! Nincs valahol egy elérhetö, állando rovatod a szövegeidnek? (Vagy ez csak egy ihletett pillanatod volt?)
19/22 anonim válasza:
Ugyan úgy nem normális mint ha egy pasi egy másik pasit dug.
20/22 anonim válasza:
Nem igazán de ha csaj csinálj kutyával azt szívesen nézem. Utana en is megcsinálom a csajt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!