Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányként lefeküdtem egy 60 éves pasival,tud nekem bébit csinálni, vagy ne izguljak?
Társkeresőn ismertem meg idősebb üzletember, hát mit mondjak keményen megdolgozott.
Viccesen kérdeztem tőle hány viagárt vett be hogy ennyire megy neki.
Erre belémélvezett párszor,mikor mondtam neki hogy nem kéne.
Tud ilyen korban még gyereket csinálni egy pasi?
26L
Az a probléma, hogy simán lehet igaz a kérdés.
Bár fiatalabb volt egy lány a városban, ahol élek, de neki azt mondta a pali, hogy nem kell óvszer, ezért nem használtak, és nem egy abortusz lett a vége.
Szóval sajnos ilyen létezik.
Kérdező: igen, tud neked "bébit" csinálni.
Egyértelműen trollkérdés, de ezzel együtt nem árt ha tudod: a férfiak életük végéig termékenyek. Különben nem lenne annyi 70-80 éves milliárdos kőgazdag pasinak "csak az őszes halántékát meg a tapasztalatát szeretem" 20-30 évvel fiatalabb nőtől gyereke.
Ja amúgy meg ami belédlövell az biz' már rég nem a herében van hanem a prosztatában. Nem 2 perc alatt jut el az ondóvezetéken át a spermium a heréből a prosztatáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!