Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor barátnőmmel próbáltam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor barátnőmmel próbáltam szerelmeskedni akkor ő csak feküdt egy helyben mint egy bot, én próbáltam rávenni arra, hogy csokolgassa a nyakamat, de ő nem volt hajlandó. Mindig csak én elégítettem ki őt. Ebből nagyon elegem lett. Keressek másik lányt?

Figyelt kérdés
El vártam tőle, hogy ő is csináljon valamit, de csak én kenyeztettem őt, előző barátnőmnél is ez volt.

2021. jan. 27. 15:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%
Ezek a mai csajok ilyenek. mint a tengericsillag. :D
2021. jan. 27. 17:29
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
ja találsz nála jobbat.
2021. jan. 27. 17:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Fordítsd meg a helyzetet, pattintsd fel lovaglóba, hagy dolgozzon ő is.
2021. jan. 27. 18:17
 14/18 anonim ***** válasza:
35%
Mondjuk ha ilyen, de amúgy jó csaj akkor azért ürítésre használnám.
2021. jan. 27. 18:21
 15/18 anonim ***** válasza:
75%
Ha fadarabként viselkedik akkor azért gyanus, hogy te csak gondolod "Mindig csak én elégítettem ki őt." Vszinüleg sok kilométer választja el a csajt a kielégüléstöl!!! És ha az"előző barátnőmnél is ez volt" akkor csak bénázgatsz szerencsétlenen. Valamiért engedi ezt neked, (Talán bizik abban, hogy majd csak lesz jobb is!) de sokáig nem fog menni!
2021. jan. 27. 19:06
 16/18 anonim ***** válasza:
72%
Az a helyzet kedves utolsó, hogy a mai csajok egyrészt azt gondolják hogy elég ha ők szépek, másrészt szerintük nekik nem kell tenniük semmit, valamit zéró szexuális kultúrát tanultak addigi életük alatt.
2021. jan. 27. 19:11
 17/18 anonim ***** válasza:
93%

sexelj vele úgy ahogy ő veled. Megdugod esetleg hangot sem adsz...

Megtudja milyen vele az ágyban.

2021. jan. 27. 20:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Keress mást.
2021. jan. 27. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!