Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Becsülitek az olyanokat, mint én, akik őszintén elmondják, hogy azért maradtak szüzek még 23 évesen is, mert túl sok a taszító férfi? 23/N
Nagyon sok nő egy álszent egy k*rva, azt mondják nem nagyok az elvárások, pedig de.
Rohadt nehéz társat találni úgy, hogy az értelmes férfiaknak bizonytalansága van abban, hogy kezdeményezzen-e, gyakran érzik úgy, hogy teljesen felesleges, így nem is teszik meg. Egy idióta meg tök gátlástalan, nem méri fel a helyzetet és a legszebb nőknek is írkál. Az a baj ezekből túlkínálat van (lásd Badoo). Annyira lehangoló ez az egész.
És itt is ugyanaz a probléma, mint fordítva, hogy az a néhány pasi, aki jó, arra van mindig egy tucat jelentkező, aki nem jó, az nem kell senkinek.
Igen. Ügyes vagy.
Tarts ki. Én nem tartottam meg, és olyan nővel feküdtem le először, aki nem épp egy erkölcsös angyal volt, nem volt jó. Megbántam.
Nem becsülöm, de nem is nézem le - a te döntésed, a te dolgod, nem tartozol vele senkinek elszámolással. A te ízlésed, döntésed hogy hova lövöd be a "szintet". Megjegyzem, ha a neked szimpatikus de kezdeményezni félénk pasitól akarsz valamit akkor dobj felé pozitív visszajelzéseket, mosoly, tekintet - jelezd neki hogy próbálkozzon, mert szabad a pálya.
Jah, hogy a net tele van hülyékkel? Üdvözlet a XXI. században :)
"Rohadt nehéz társat találni úgy, hogy az értelmes férfiaknak bizonytalansága van abban, hogy kezdeményezzen-e, gyakran érzik úgy, hogy teljesen felesleges, így nem is teszik meg."
Zavar? Igen? Akkor miért nem te lépsz?
Ilyenkor hol a női egyenjogúság?
En nem becsulom, de nem is vetem meg, nem nezem le.
Altalaban ott gondok vannak es a lany szimplan csak valogatos.
Regen mikor szingli voltam akkor en is badooztam es 20bol jo ha 1 lany visszairt pedig normalisnak tartom magam, nem vagyok fogyatekos es nem is a szexre hajtottam.
A tarskerses nehez dolog mert a noknel nagyok az elvarasok. Ha valaki nem izmos, nincs jo stilusa akkor kuka.
Aki vagany, rosszfiu annak visszairnak.
Szerintem embere válogatja, hogy kinél nagyok és kinél nem nagyok az elvárások. Ahogyan az is különbözik, hogy kinek mi a "jó".
Azzal egyetértek, hogy nagyon sok gyökér ír lányokra, már-már nyálcsorgatva, kétségbeesetten. Ezeket ha lány lennék én is szó nélkül tiltanám. Ha valaki értelmes, az meglátszik a fogalmazásán, az első üzenetén teszem azt.
De egyébként értelmes férfi/fiú is írhat "legszebb lányokra", hiszen ha neki az tetszik, miért ne. Max megírja, hogy bocs de nem, de legalább megpróbálta. Nem tudhatjuk, hogy a másiknak milyen az ízlése, a külső ezt nem árulja el. :)
Nos, én nem írkálok mindenkire. Sőt, örülni fogok ha egy valakit találok akire ráírok ilyen céllal, mert nekem sem mindegy a dolog (ritka, aki tetszik). Ha ez és a belső jelentené a "jót", akkor megcáfolom, nem jönnek tucatszám a lányok. :D
Egyébként egyetértek az előttem szólókkal, a helyedben, ha annyira szeretnéd ezt az egészet, kezdeményeztem volna én olyan fiúknál, akik neked tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!