Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ázsiai fizetős lányok vannak Magyarországon?
Én voltam már koreai orvostanhallgató csajjal, ráadásul nem is pesti vagyok hanem vidéki nagyvárosban. Tinderen matcheltünk.
De ha nagyon akarnám akkor a korlátozások vége után Thaiföldre bármikor el lehet repülni. A repjegy a szokottnál drágább (oda-vissza 250 ezer ft), de az ott élés iszonyatosan olcsó. Havi 200 ezer forintból királyként élsz, 50-80 ezerért jó helyen lakást bérelsz egy hónapra, a kaja, a szolgáltatások sokkal olcsóbbak mint Magyarországon és ha egy kicsit is értesz a nőkhöz akkor prostikat sem kell igénybe venni, fognak jönni bőven a gazdag(nak hitt) fehér farokra ingyen is. Ha ez lenne minden vágyam, akkor kiperkálnám egy ilyen kirándulás költségeit, vagy ha annyira pénztelen lennék akkor is összekapargatnám valahogy.
Fizetős néger lány van amúgy rosszlanyokon.
Mindenestre durva hogy azért egy országban egy Ázsia lány sincs ki ezt a mesterséget űzi. Vagy csak ennyire nem publikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!