Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szereti így szórakoztatni a párját szeretkezés előtt?
Figyelt kérdés
Berakok egy lágy zenét és elkezdek lassan táncolni rá a páromnak. Miközben táncolok lassan erotikusan végig simítom, kivillantom a combom és a szoknya alá nyúlva húzom le a tangámat. Utána a szoknyával folytatom és így tovább blúz és melltartó. Eközben végig erotikusan táncolok.2021. jan. 24. 19:32
1/21 anonim 

válasza:

lehet így is, meg még sokféleképpen
3/21 Noren1989 

válasza:

Hellmano, tàn te is így csinàlod otthon?
4/21 anonim 

válasza:

Ha lány vagy akkor nincs ezzel semmi gond.
5/21 anonim 

válasza:

Noren1989, hát az fura lenne a szőrös valagamon tanga meg mini szoknya :D Én még abból a korból származom, amikor ilyeneket nem hordtak a férfiak. Mai világban már felveszik ezeket is...
6/21 anonim 

válasza:

A férfiak vizuálisak. Egy kis tánc, egy kis torna, egy kis pózolgatás és már áll nekik. Könnyen elérek vele hatást én is.
7/21 anonim 

válasza:

Én pasi vagyok de nekem valahogy nem jön be. Tudom mindenki másnak igen, de nekem gagyinak tűnik. Biztos azért mert gyerek korom óta látom a filmekben a kimaxolt jeleneteket és a valóság ugye más. Persze én sem vagyok egy Adonisz úgyhogy nem a csaj ellen van sosem kifogásom csak a számomra erőltetett szexi ruha, tánc az ami zavar.
10/21 anonim 

válasza:

Kissé privátvadász kérdésnek érzem... Meghát egy szóval sem mondta a kérdező, hogy nő lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!