Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan mértvonzóbbak a fiúk körében a cigánylányok, mint a magyar lányok?
Figyelt kérdés
Mi ilyen izgató rajtuk?2021. jan. 23. 13:31
11/25 gggTt válasza:
Én mindig óckodtam a dologtól, nem is bírtam őket, aztán egyszer megmutatta egy ilyen lányka milyen is vele a szex.Gyakorlatilag meg lettem erőszakolva, a szó jó értelmében.
13/25 anonim válasza:
egészségükre
csak aztán ne ragasszanak rám semmit utána
14/25 anonim válasza:
Nem vonzóbbak csak könnyű vérűek.
15/25 anonim válasza:
Vannak a normálisabb igényesebb lányok akik tényleg úgy élnek, mint egy magyar lány. Például én akivel kavartam az hatalmas albérletben lakott, rendes dolgos lány volt. Anál szexben iszonyú jó volt vele.
Szóval nem mindenki buta, igénytelen stb.
Viszont nem vállaltam volna fel kapcsolat szempontból.
17/25 anonim válasza:
Egyetlen egy cigánylány van akit megdunék. Nagyon jó csaj! Az egyetlen cigány csaj akire azt mondom, hogy jó. Csak az a baj, hogy utánna eljutott a tudatomig, hogy cigány.. xDDD De amúgy vannak magyar lányoknál is igazi vadmacskák. Rockernőt próbáljatok, ne plázapicsát!
18/25 anonim válasza:
Nézegessetek már cigány csajokat a Facebook-on! Őrjítően szexik!! Akkora nagy mellük van, hogy majd szétreped rajtuk a felső. Úgy feszül a mellük, hogy majd szétrobban. Annyi bennük a szexvágy, a bujaság, hogy az őrület!
19/25 anonim válasza:
Nekem volt egy ideig cigány csajom, de egyrészt ugy nézett ki mint valami egzotikus modell, egyszóval kibbaszott szép volt,másrészt igényesebb volt mint sok magyar.
Hát a faszt azt szerette nem mondom, de nem volt benne semmi extra, kb a népdalkörös, fonott hajú kis magyar csajszi 60 szor jobban leszopott, meg 90 szer brutálisabban meglovagolt. Úgyhogy erről ennyit.
20/25 anonim válasza:
Nem hiszem hogy vonzóbbak számukra, nekem a haverok nagy része hiába nagyon jól néz ki a csaj ha cigány neki nem kell. Pedig ez baromság, kapcsolatot én se kezdek akárkivel de azt sem a származása miatt hanem azért mert egy kapcsolatban nem a külső számít leginkább, na de egy jó szexet ez mégis hol befolyásol? Szóval nekem simán oké egy cigány lánnyal,de nem érzem hogy jobban bejönnének csak attól mert cigány, ők sem egy formák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!