Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nálam lentebbi pasival szexelek, akkor az úgy igazságos, hogy én legyek a középpontban?
8
Ja szóval akik nem tehetnek róla hogy alacsonyabb iq-val születtek azok dögöljenek meg.
Végül is a nácik is így gondolták.
11:
Ha valaki nagyon buta és nem tehet róla, mert tényleg így született, akkor nem is érezné jól magát egy nagyon nagyon okos társ mellett
14-15
Nos mondok egy példát az életemről, én akárhány iq tesztet csináltam, mindegyiknél magas szám jött ki, annak ellenére egyszerű hegesztőként dolgozom, mert magyarországon elég jól fizet, de rendszeresen megkapom az emberektől a megvetést és lenézést, nem egyszer volt már arra is példa hogy amikor kipróbáltam interneten a társkeresést, kinézetre szimpatikus voltam a lányoknak, meg normálisan el is lehetettt beszélgetni velük, de amint arra terelődött a beszélgetés hogy mivel foglalkozom, valamilyen csoda folytán azonnal megszakítottak minden kommunikációt velem.
Ez sokat elmond a dolgokról...
"Testileg nem vagyunk egyenlőek."
Hát, hacsak nincs ikertesód, nem is lesz ilyen partnerre lehetőséged :D.
Nem drága, ezt az nem érti, akinek van józan esze.
Én pasiként tuti nem állnék le olyannal, aki a vélt vagy valós társadalmi státusza miatt engem teljesen alsóbbrendűnek tart és úgy is akarna kezelni...az ágyban meg pláne nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!