Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felall neki, miert nem szeretkezunk?
A parommal meg nem elunk egyutt, mig fosulira bejartam, addig azert talalkoztunk hetvegente, most o dolgozni kezdett es keso este vegez, emiatt szinten maradt a hetvegi talalkozo. Sokszor tv-zunk, filmezunk osszebujva es en kivanom a szexet, foleg 1 het utan, o is kivan engem, amikor mar belevagunk. Ugyanis sokszor amikor mar kivanom ot, ugy helyezkedek, hogy a fenekem ott hozzaerjen, es erzem, hogy felall neki. De nem kezdemenyez...amikor a kezet a melleimhez huzom, akkor elkezd simogatni, de nem esik nekem, egy darabig el van azzal, hogy csak simogatja oket. Es ahogy en hozzaerek, akkor erzem, hogy teljesen merev, megsem lep egyrol a kettore, amikor mar belevagunk, akkor viszont jo minden es akkor erzem, hogy kivan.
Egyszer rakerdeztem, azt mondta, hogy persze, hogy kivan, de kimeriti a melo, hogy minden este 22 orakor vegez es van, amikor nem 8, hanem 12 orazik es faraszto ez az ejszakaba nyulo melo.
Megnyugtatlak, az en piros kezem melle tobb kell, nem csak en pontozom le a hulyeseget. 😁
Amugy meg mar elsore badarsag volt, amit irtal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!