Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha felall neki, miert nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha felall neki, miert nem szeretkezunk?

Figyelt kérdés

A parommal meg nem elunk egyutt, mig fosulira bejartam, addig azert talalkoztunk hetvegente, most o dolgozni kezdett es keso este vegez, emiatt szinten maradt a hetvegi talalkozo. Sokszor tv-zunk, filmezunk osszebujva es en kivanom a szexet, foleg 1 het utan, o is kivan engem, amikor mar belevagunk. Ugyanis sokszor amikor mar kivanom ot, ugy helyezkedek, hogy a fenekem ott hozzaerjen, es erzem, hogy felall neki. De nem kezdemenyez...amikor a kezet a melleimhez huzom, akkor elkezd simogatni, de nem esik nekem, egy darabig el van azzal, hogy csak simogatja oket. Es ahogy en hozzaerek, akkor erzem, hogy teljesen merev, megsem lep egyrol a kettore, amikor mar belevagunk, akkor viszont jo minden es akkor erzem, hogy kivan.

Egyszer rakerdeztem, azt mondta, hogy persze, hogy kivan, de kimeriti a melo, hogy minden este 22 orakor vegez es van, amikor nem 8, hanem 12 orazik es faraszto ez az ejszakaba nyulo melo.

2021. jan. 23. 09:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szívesen osztottam meg veled a véleményem , amivel bár csak segíthetnék nektek . De ha nem is nyújt segítséget válaszom , talán tanulságnak hasznos lehet .

Nagyon örülök , hogy egyezik a véleményünk ezen a téren .

Én sok sikert kívánok nektek a jövőben s remélem , mi hamarabb rendeződik köztetek a ( kezdeményezési ) probléma ...

2021. jan. 23. 12:05
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Volt már olyan, hogy a barátnőm elaludt úgy, hogy a kezében, szájában volt.

Kívánt, kezdeményezett, de tényleg olyan fáradt volt, hogy elaludt.

Ez a valódi fáradtság.

2021. jan. 23. 12:15
 23/31 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek :)
2021. jan. 23. 14:38
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

Én nem irodai és nem irodai munkáról beszéltem, hanem szellemi és fizikális munkáról, legjobb tudomásom szerint irodában mereszteni a s**ged nem lesz szellemi munka, csak mert irodában tartózkodol, de ez igazából teljesen mindegy a kérdést tekintve, ámbár már itt is megmutatkozik a reakciódban, hogy te támogatást vársz itt, nem valódi választ. Csak tudod, az az igazság, ha neked lenne igazad, nem lenne kérdés.

Viszont akkor folytassuk a lényegi résszel. 22 éves ereje teljében fiatal, igen. Miért is kötelező, hogy akár heti egy szexre is igénye legyen? Valószínűleg van igénye, csak nem akkor, ennyi. Kívánja? Nem ő kívánja, hanem a teste így működik, akár a tied is. Ha a farkad stimulálják, elkezd bele áramlani a vér. Nem feltétlen az ő döntése. Valószínűleg megvan az oka az elutasításra, csak addig nyaggatod, még be adja a derekát. Nehéz elfogadni, hogy valaki fáradt, és nem az a legfontosabb, hogy a heti táblázatába beírja a kötelező 1 szexet, igaz? Attól, hogy heti egyszer találkoztok, még igen is lehet fáradt. Azon elvitatkozhatunk, hogy a helyzetből adódóan nem kéne-e megerőltetni kicsit magát, de te az okot kérdezted, válaszoltam.

2021. jan. 23. 20:06
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Bírom, hogy mindig a fizikai munkások fröcsögnek teli szájjal, hogy mennyire lenézik a szellemi munkát, fordítva meg nem akkora divat a teljesítményt megvetni. Miközben bárki, aki esetleg mind a kettőt végzi, mert szellemi munkát végez, de hétvégén a telken is dolgozik, földet művel, betonoz stb. Azoknak sose jut eszébe hogy a szellemi tevékenység "könnyebb" lenne, mivel tudják hogy miről beszélnek. Ez csak a mindenkori munkások szokása, de nekik ez jutott :)
2021. jan. 24. 01:53
 26/31 A kérdező kommentje:
Oszinten szolva errol en csak azt gondolom, hogy munkakor kerdese is. Ott az en munkam, titkarno vagyok, elvegzem a napi feladatom es ulok, varok. Mig ott az apukam, aki autoszerelo, az ocsem, aki gyarban vegez fizikai munkat vagy epp a parom, aki szinten autoszerelo. Hat, az o munkajuk ezerszer farasztobb, mint az enyem. Mig ott a HR-eskent dolgozo noverem, akinek boven van munkaja, megsem annyira faradt, mint a csalad tobbi resze, akik fizikai munkat vegeznek. Mellette ott van szerintem, hogy ki mennyit bir, kinek mennyi a kapacitasa, ki mennyit bir pihenni.
2021. jan. 24. 10:25
 27/31 anonim ***** válasza:
68%
Szellemi munka alatt valódi munkavégzést kell érteni, ahogy az építkezésen sörivás, pihenés, 2 óra ebéd és cigiszünettel töltött nap sem nevezhető fizikai munkának ha csak egy kapavágás történik. Kérdezz meg egy könyvelőt éves beszámoló előtti zárásnál, vagy egy fellépésszervezőt nyári szezon után, hogy mennyire fáradt.
2021. jan. 24. 12:58
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen szellemi képességekkel kérdező, nem is baj, ha neked ez az irodai munkád.
2021. jan. 24. 17:18
 29/31 A kérdező kommentje:
28, mi a problemad azzal, hogy nem fizikai munkat vegzek, hanem irodaban ulok? Hogy jon ez a szellemi kepessegeimhez? 🤨
2021. jan. 24. 17:22
 30/31 anonim ***** válasza:
30%
Ezzel semmi problémám nincs, az a problémám, hogy már harmadik válaszodból derül ki, hogy rohadtul nem érted én miről beszélek és elbeszélünk egymás mellett, de látom instant lepontozás az megy. Butuska vagy ...
2021. jan. 24. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!