Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felall neki, miert nem szeretkezunk?
A parommal meg nem elunk egyutt, mig fosulira bejartam, addig azert talalkoztunk hetvegente, most o dolgozni kezdett es keso este vegez, emiatt szinten maradt a hetvegi talalkozo. Sokszor tv-zunk, filmezunk osszebujva es en kivanom a szexet, foleg 1 het utan, o is kivan engem, amikor mar belevagunk. Ugyanis sokszor amikor mar kivanom ot, ugy helyezkedek, hogy a fenekem ott hozzaerjen, es erzem, hogy felall neki. De nem kezdemenyez...amikor a kezet a melleimhez huzom, akkor elkezd simogatni, de nem esik nekem, egy darabig el van azzal, hogy csak simogatja oket. Es ahogy en hozzaerek, akkor erzem, hogy teljesen merev, megsem lep egyrol a kettore, amikor mar belevagunk, akkor viszont jo minden es akkor erzem, hogy kivan.
Egyszer rakerdeztem, azt mondta, hogy persze, hogy kivan, de kimeriti a melo, hogy minden este 22 orakor vegez es van, amikor nem 8, hanem 12 orazik es faraszto ez az ejszakaba nyulo melo.
Nagyon szívesen osztottam meg veled a véleményem , amivel bár csak segíthetnék nektek . De ha nem is nyújt segítséget válaszom , talán tanulságnak hasznos lehet .
Nagyon örülök , hogy egyezik a véleményünk ezen a téren .
Én sok sikert kívánok nektek a jövőben s remélem , mi hamarabb rendeződik köztetek a ( kezdeményezési ) probléma ...
Volt már olyan, hogy a barátnőm elaludt úgy, hogy a kezében, szájában volt.
Kívánt, kezdeményezett, de tényleg olyan fáradt volt, hogy elaludt.
Ez a valódi fáradtság.
Én nem irodai és nem irodai munkáról beszéltem, hanem szellemi és fizikális munkáról, legjobb tudomásom szerint irodában mereszteni a s**ged nem lesz szellemi munka, csak mert irodában tartózkodol, de ez igazából teljesen mindegy a kérdést tekintve, ámbár már itt is megmutatkozik a reakciódban, hogy te támogatást vársz itt, nem valódi választ. Csak tudod, az az igazság, ha neked lenne igazad, nem lenne kérdés.
Viszont akkor folytassuk a lényegi résszel. 22 éves ereje teljében fiatal, igen. Miért is kötelező, hogy akár heti egy szexre is igénye legyen? Valószínűleg van igénye, csak nem akkor, ennyi. Kívánja? Nem ő kívánja, hanem a teste így működik, akár a tied is. Ha a farkad stimulálják, elkezd bele áramlani a vér. Nem feltétlen az ő döntése. Valószínűleg megvan az oka az elutasításra, csak addig nyaggatod, még be adja a derekát. Nehéz elfogadni, hogy valaki fáradt, és nem az a legfontosabb, hogy a heti táblázatába beírja a kötelező 1 szexet, igaz? Attól, hogy heti egyszer találkoztok, még igen is lehet fáradt. Azon elvitatkozhatunk, hogy a helyzetből adódóan nem kéne-e megerőltetni kicsit magát, de te az okot kérdezted, válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!