Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felall neki, miert nem szeretkezunk?
A parommal meg nem elunk egyutt, mig fosulira bejartam, addig azert talalkoztunk hetvegente, most o dolgozni kezdett es keso este vegez, emiatt szinten maradt a hetvegi talalkozo. Sokszor tv-zunk, filmezunk osszebujva es en kivanom a szexet, foleg 1 het utan, o is kivan engem, amikor mar belevagunk. Ugyanis sokszor amikor mar kivanom ot, ugy helyezkedek, hogy a fenekem ott hozzaerjen, es erzem, hogy felall neki. De nem kezdemenyez...amikor a kezet a melleimhez huzom, akkor elkezd simogatni, de nem esik nekem, egy darabig el van azzal, hogy csak simogatja oket. Es ahogy en hozzaerek, akkor erzem, hogy teljesen merev, megsem lep egyrol a kettore, amikor mar belevagunk, akkor viszont jo minden es akkor erzem, hogy kivan.
Egyszer rakerdeztem, azt mondta, hogy persze, hogy kivan, de kimeriti a melo, hogy minden este 22 orakor vegez es van, amikor nem 8, hanem 12 orazik es faraszto ez az ejszakaba nyulo melo.
Nálam is volt olyan férfi létemre , hogy 1-1,5 hónapig melóztam 12 -14 órákat , szombaton s vasárnap is , megállás nélkül kellett nyomnom a melót !
De a barátnőm annyira igényelte a szexet velem , hogy napi szinten ( meg követelte ) addig nem lehetett elalvás , még meg nem kapta tőlem , ami járt neki !
Egy hónap folyamatos meló után már nagyon ki voltam merülve , hazaértem este 8-9 órakor , pár falat , zuhanyzás és bedőltem az ágyba , mint egy darab fa és onnan , se kép , se hang !
Egyszer csak barátnőm ébresztgetett , hirtelen felébredtem , azt hittem már hajnal van és elaludtam , de még csak éjjel 2 - óra volt . Ott feküdt rajtam , meztelenül a farkamat simogatta én is le voltam vetkőztetve meztelenre és mondta nekem , hogy elfelejtettem valamit este , de most bepótoljuk mondta ! Ekkor meglovagolt , de közben ismét vissza aludtam , majd vadul pofozni kezdett , hogy azonnal ébredjek fel , még is hogy képzelem , hogy szex közben elalszok , én most akarom , azonnal és nem érdekel mennyi az idő , megértetted !? - kiabálta ! És újra meg újra felállította a farkamat , addig még el nem élvezett rajtam !
Szóval , nem egyszerű , nem lehetetlen , de én akkor , amikor fáradt voltam , nem tudtam kellően partner lenni a szexben , elélveztem ugyan , de alig vártam , hogy vége legyen és aludhassak már !
#11, nem kell mindig szeretkezni, persze! Nyilvan en sem szeretkezek mindig, ha peldaul eszembe jut a tema.
Azert irtam le hosszabban a "problemat", mert az elejen irtam, hogy mi csak hetvegente talalkozunk, nem elunk egyutt. Egy 3 eves kapcsolatban azert csak kivanja mar a szexet, ha csak hetvegente van ra alkalom.
#12, ez egyebkent szamomra teljesen hasznos valasz, koszi, hogy ilyen reszletesen leirtad!
Amikor a paromat simogatni kezdem ott, akkor mar o is jobban "bevadul". Csak olyan, mintha felallni neki, megis be kellene ot inditani. Utana mar nagyon jo a szex, az elojatek is. Az a rossz, hogy neha igenyelnem a kezdemenyezest, mert jol esne. Azt vallom mindket felnek kell kezdemenyezni, nem csak a ferfinak, vagy nonek, nalunk most ez az egyensuly borult fel es et viszont tenyleg azota tart, miota sokat dolgozik.
Nem kell belemerülni, a szellemi meló egyértelműbben farásztó. Dolgoztam 10+ órákat gyárban, majd irodában is, teljesen leöl szellemileg és fizikailag is az irodai munka, még a gyári csak kifárasztott. Sokan nem tudjak, hogy az, hogy önmagában napi 8 órát ülsz, keményen roncsolja a testet. De ha valaki szellemileg fáradt, az a fizikalitásában is megjelenik.
A válaszra pedig a kérdés, mert fáradt. Valaki itt sose volt annyira fáradt, mert valakinek ez az élete központja. Másnak még nem. A szex az szex. Miért is lenne kötelező mindig. Te meg erőlteted, mikor nem akar. Önző és figyelmetlen vagy.
Teljesen egyetértek kedves kérdező , mind két félnek kell kezdeményezni a szexben .
Hiszen normál esetben , a férfi mindent elkövet , hogy jó legyen a nőnek , de a nő is így tesz a férfival szemben és ettől is lesz olyan különösen jó a szex szerintem , hogy mindkét fél a másik örömét akarja .
És valóban , ha az egyik fél nem kezdeményez , mert fáradt , gondolatban máshol jár stb ,akkor kezdeményezzen a másik fél és akkor normál esetben , az beindítja automatikusan a szexuális ingereket ,reakciókat .
Lehet , hogy a te párodnak is egyszer jó alaposan ki kell pihennie magát és akkor más lesz a helyzet , de ha többször beszélgettek erről , az is eredményhez vezethet .
itt sok ember nagyon szereti döngetni a mellét, hogy ő aztán még x évesen, 72 órás készenlét után, lőtt sebbel a mellkasán sem utasította vissza a szexet soha.
igen, mi is lehetünk fáradtak a szexhez. van, hogy mozdulni se tudunk. olyan is van, hogy a gépies reszeléssel nem lenne gond, de ahhoz túl fáradtak vagyunk, hogy rendesen odafigyeljünk a másikra (ami alap dolog a szexben).
ezerféle különböző oka lehet, amiért épp pillanatnyilag nincs kedvünk a szexhez, ahogy nektek is.
#15 na ezzel nagyon nem ertek egyet! 😄 En inkabb ugy fogalmaznek, munkakortol fugg. Ott az en munkam, 8 orat ulok irodaban, de pontosan azert szeretnek munkahelyet valtani, mert egyszeruen alig van melom. Nincs ami lefarasszon, monoton. En nem ilyen vagyok, ha elmegyek dolgozni, akkor porogni szeretek, nem ulni es nezni ki a fejembol. Regebben dolgoztam olyan helyen, ahol viszont vegigdolgoztam a 8 orat (irodaban), megsem voltam faradt, pedig ott felelosseg is volt rajtam, szerettem a munkam, de sajnos koltozes miatt fel kellett mondanom.
Persze, hogy nem kotelezo mindig, de egy egeszseges 22 eves, jo kondicioban levo ferfinel a hetente egyszeri szexet szerintem abszolut normalis, hogy kivanja, igenyli is. En 21 vagyok, o 22, nem hinnem, hogy ez tul nagy szexualis etvagyrol arulkodna, amiert egy 3 eves kapcsolatban amikor hetente egyszer talalozunk 2-3 napra, akkor en szeretnem, ha lenne... neki pedig meg lenne az oka elutasitani, de nem teszi, kivan is, csak nem kezdemenyez. Amit irtal, az oke lenne, ha egyutt elnenk es en ragaszkodnek a mindennapos szexhez peldaul, mig o hazaer 22:30-ra hullafaradtan, de igy a mi helyzetunkben cseppet sem erzem onzosegnek.
#16, ugyanilyen a gondolkodasom. Jol esik, hogy megerositettel. Koszi a valaszod megegyszer. :)
Egyebkent volt mar olyan, hogy "nem eroltettem", es masnap o kezdemenyezett reggel, mikor felkelt vagy aznap delutan. Szombatonkent nem dolgozik, de estenkent megsem kezdemenyez, masnap meg igen. Lehetseges, hogy osszefuggesben all a pihenessel.
#17, igen, ezt en is igy latom. 😄 Pedig azt gondolom, vannak helyzetek, amikor az ember meg ha kivanja is, de egyszeruen faradt hozza. Koszi a valaszod! :)
Oszinten szolva a kerdest azert tettem fel, mert mint irtam, nekem o az elso, nincs tapasztalatom. A faradtsagot o is mondta, de ugy ereztem, hogy kell megerosites mastol is vagy hogy esetleg meg mi allhat mogotte. Hiszen vegul nem utasit vissza, csak nem kezdemenyez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!