Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felall neki, miert nem szeretkezunk?
A parommal meg nem elunk egyutt, mig fosulira bejartam, addig azert talalkoztunk hetvegente, most o dolgozni kezdett es keso este vegez, emiatt szinten maradt a hetvegi talalkozo. Sokszor tv-zunk, filmezunk osszebujva es en kivanom a szexet, foleg 1 het utan, o is kivan engem, amikor mar belevagunk. Ugyanis sokszor amikor mar kivanom ot, ugy helyezkedek, hogy a fenekem ott hozzaerjen, es erzem, hogy felall neki. De nem kezdemenyez...amikor a kezet a melleimhez huzom, akkor elkezd simogatni, de nem esik nekem, egy darabig el van azzal, hogy csak simogatja oket. Es ahogy en hozzaerek, akkor erzem, hogy teljesen merev, megsem lep egyrol a kettore, amikor mar belevagunk, akkor viszont jo minden es akkor erzem, hogy kivan.
Egyszer rakerdeztem, azt mondta, hogy persze, hogy kivan, de kimeriti a melo, hogy minden este 22 orakor vegez es van, amikor nem 8, hanem 12 orazik es faraszto ez az ejszakaba nyulo melo.
Hát kedves kérdező, ezt én sem értem, vagyis igen.
Már 50-en túl vagyok, de nem tudtam soha olyan fáradt lenni, hogy ha a bnőm közeledett akkor ne estünk volna egymásnak.
Erre a legextrémebb sztorim, 10 éve Torinóból jöttem haza autóval, 12 órát végig vezettem, éjjel 2:30 ra értem a lányhoz, hulla voltam. Belépve az ajtón, ő letérdelt és ott azonnal szopni kezdett, persze hogy felállt :-)
Bementünk a szobába én eldőltem hanyatt, szinte bealuadtam rögtön, de ő meg beleült és elküldte magát rajtam :-). Pár óra múlva arra ébredtem, asszem 5:30 volt, hogy újból bekapott, akkor meg én másztam rá. Elmenni nem tudtam, de akkor is atomjó volt és kész.
De mondjuk mi megőrültünk egymásért lelkileg-érzelmileg is.
Na ha nekem jeleznék így biztos ki nem hagynám az alkalmat. 😉😉
37F
Igen, igen kedves #1... Biztos elkezd szopni egy lány egy bepállott pélót, te meg baszás közben elalszol...
Kérdésre válaszolva van, hogy nekem sincs semmi erőm szexelni főleg akkor pl. ha nappalos után másnap éjszakás vagyok. Az ilyen nagyon ki tud meríteni és csak arra tudok gondolni, hogy tusolás és alvás.
Koszonom a valaszokat, mentek a zold kezek! :)
Azert most megnyugodtam, hogy a problema letezo tenyleg es a faradtsag okozhat ilyet. Egyebkent 21 eves vagyok, nekem o az elso parom, akivel szexualis kapcsolatom van, bevallom, hogy tapasztalatlan voltam, hogy vajon tenyleg letezik-e az ilyen faradtsag, mint ok, de mar nyugodtabb lettem.
#5-os, szerintem ez fugg attol, hogy mindenkinek egyeni a szexualis etvagya, nyilvan van, akinek nagyobb, van, akinek kisebb. Faradtsag miatt en sem utasitottam el a kozeledeset, barmilyen faradt is voltam, de en szemely szerint nem is fizikai munkat vegzek.
#8!
Az megértem, ha valaki a 3. vagy 4. menetet visszautasítja fáradtság miatt. De egy menet az kb. 15 perc.
Én irodában ülök és hidd el sokszor sokkal fárasztóbb a szellemi kimerültség, mint a fizikai. De jellemzően minden nap bringázok, ezért fizikailag is kimerült... ja, nem! Fizikailag is edzett vagyok!
Sosem tiltakoztam, ha 1-2 óra alvás után felébresztett a barátnőm...
Szerintem ne merüljünk bele hogy a fizikai vagy az irodai munka fárasztóbb. Az külön téma lenne. Lényeg a lényeg hogy nem hinném hogy leszek valaha olyan fáradt hogy ne akarjak szexelni. Ha nem akarnék más oka lenne pl egészségügyi.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!