Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belőlem már sose lehet normális férfi?
Sosem csajoztam még, nem tudom hogy kell, félek az egésztől. Nem volt barátnőm, nem csókolóztam, nem szexeltem, és 24 éves vagyok!
Annyira jó lehet azoknak akik időben kezdik, és tudják milyen ez. Én már nagyon le vagyok maradva és sosem tudom meg hogy milyen 15-16 évesen az az érzés amikor az embernek barátnője van.
ott mindenki kép alapján dönt, így egy átlagos pasi vagy kamu képet tesz fel, vagy számoljon vele, hogy kb 1%o húzza majd jobbra!
3-as:
A húzogatós társkeresők eleve nem komoly partnerre specializálódtak. Máshova kell regisztrálni.
Talán egy picit maradtál el a kortársaidtól párkapcsolat terén, de azért nem akkora szakadék ez. 15-16 éves korban pedig még egyáltalán nem a többségre jellemző, hogy van valakije, szóval ezen ne agyalj!
Viszont most már itt az ideje, hogy nyitott légy, és ha jön valaki, aki tetszik, akkor ne azon rágódj, hogy "hú de még senkim nem volt, biztos béna leszek és inkább meg sem próbálom", hanem igenis, hívd fel magadra a figyelmét, kezdeményezz, mert különben valóban nem lesz senkid még harmincévesen sem.
átvitt értelemben mondtam, mert nem csak jobbra-balra húzogatós oldalról van szó, de bármelyik másik társkeresőn sem hiszem hogy egy átlagos pasinak sikere lenne. tapasztalat alapján mondom.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!