Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hangos a vibrátor?
Figyelt kérdés
Hangos vagy egyáltalán nem? Félek venni, mert attól tartok, hogy átthallatszik öcsém szobájába. Igen elmúltam 18, de soha nem próbáltam. Van barátom is. 😊2021. jan. 22. 17:38
3/11 anonim válasza:
Dehogy hallatszik at, nem egy porszivo :D
L
4/11 anonim válasza:
Szerintem is át lehetne hallani, nekem tekerhetős az ereje, de full csendes szobában/házban át hallaná minimumon is.
L/27
5/11 anonim válasza:
#3 Vagyok, mondjuk nekem mindig gyengere van allitva, ha maxon van es tenyleg siri csend van mindenhol, akkor lehet athallani. De ott a tv, be lehet kapcsolni, es problema megoldva.
6/11 anonim válasza:
Ha takaró alatt használod, és hangtompítónak még pakolsz fölé párnát vagy összehajtott plédet, akkor kizárt, hogy meghallják. Nem egy csörgő-zörgő, volt szovjet kávédarálóról van szó:)
7/11 anonim válasza:
vibratortol fugg. van ami olcso es hangos, van ami olcso es halk, es dragan is van hangos is.
8/11 anonim válasza:
Én DM-ben vettem, azt hiszem teniszedző a neve, citromsárga. Sokkal halkabb, mint egy elektromos fogkefe, egyáltalán nem hallatszódik át másik szobába.
9/11 anonim válasza:
A takaró nagyszerűen tompítja a hangot.
10/11 anonim válasza:
Ha egy kicsit drágábbat veszek, az jobban ossze lesz rakva, jobb anyaga lesz, és jobb lesz a rezgése. Egy ici picit hallatszik. De ha magadba szurod utána már még csendesebb. Ha kozben felnyitod a tévét, akkor már nem fogja az ocséd hallani biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!