Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szép, magabiztos 21 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép, magabiztos 21 éves lány, szűz?

Figyelt kérdés
Most kezdte az egyetemet, közös ismerősöm keresztül ismertem meg. Nagyon vidám, közvetlen, intelligens, szép arca van, jó alakja. Nincs barátja és nem volt soha. Azt pletykáljak róla (pletykas lányok) h jajj hat ő meg szűz. Azt elhiszem hogy nem volt barátja mert nekem is mondta. De sztetek ez a pletyka igaz lehet?
2021. jan. 22. 17:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
31%
Nagyon valogatos talan. Probalkozz be nala, hatha.
2021. jan. 22. 19:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj.. Én 22 vagyok, vallásos, szűz és nem találtam olyat partnert, akiben bíznék.

Úgyhogy igen.

2021. jan. 22. 21:50
 13/16 anonim ***** válasza:
82%

Én 20 éves vagyok, igaz nem járok egyetemre,de még én sem találtam megfelelő partnert, pedig még vallásos sem vagyok.

Ha ennyire érdekel miért nem ismered meg őt? Kérdezd meg tőle, így a legtisztább 🙃

2021. jan. 23. 02:42
 14/16 Pécs-pécs ***** válasza:
81%

Nem tudom miért olyan hihtetlen hogy egy lány 21 évesen szűz.

Igaz a mai világban a lányok 50% elveszítti 14-15-16 éves korában, de nem ritka az se aki csak 20 fölött.

Én itt már beszélgettem nem egy 20 fölötti szűz lánnyal.

És mielőtt jönne valai azzal, hogy biztos a 60 éves józsi bácsival beszélgettem, elárulom, hogy én csak azokat veszem komoly beszélgető partnernek itt, akikkel tovább lehet lépni innen, álltalában facebook-ra.

Szóval igen beszélgettem olyan valós 20 év fölötti lánnyal, aki egyetemista volt, és elg bomba csaj volt mégis még szűz.

Miért törvényszerű, hogy mindenkinek el kell vesztenie, 16 éves korában.

2021. jan. 23. 13:21
 15/16 anonim ***** válasza:
85%
Simán lehet az. Másrészt, nem k*rvára mindegy ki mit pletykál? Sosem értettem. Szerintem abszolút nem szenzáció, ha valaki jól néz ki és szűz.
2021. jan. 23. 20:44
 16/16 anonim ***** válasza:
36%
Xd
2021. jan. 24. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!