Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép, magabiztos 21 éves lány, szűz?
Hát figyelj.. Én 22 vagyok, vallásos, szűz és nem találtam olyat partnert, akiben bíznék.
Úgyhogy igen.
Én 20 éves vagyok, igaz nem járok egyetemre,de még én sem találtam megfelelő partnert, pedig még vallásos sem vagyok.
Ha ennyire érdekel miért nem ismered meg őt? Kérdezd meg tőle, így a legtisztább 🙃
Nem tudom miért olyan hihtetlen hogy egy lány 21 évesen szűz.
Igaz a mai világban a lányok 50% elveszítti 14-15-16 éves korában, de nem ritka az se aki csak 20 fölött.
Én itt már beszélgettem nem egy 20 fölötti szűz lánnyal.
És mielőtt jönne valai azzal, hogy biztos a 60 éves józsi bácsival beszélgettem, elárulom, hogy én csak azokat veszem komoly beszélgető partnernek itt, akikkel tovább lehet lépni innen, álltalában facebook-ra.
Szóval igen beszélgettem olyan valós 20 év fölötti lánnyal, aki egyetemista volt, és elg bomba csaj volt mégis még szűz.
Miért törvényszerű, hogy mindenkinek el kell vesztenie, 16 éves korában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!