Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányok el szoktak élvezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányok el szoktak élvezni?

Figyelt kérdés
Mennyire mutatják ki az élvezetet? Tapasztalatok? Inkább fekszenek mint egy bot, vagy "élethűen" csinálják a dolgot?
2021. jan. 22. 00:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Attól függ milyet fogsz ki. Én többnél jártam már. Volt akin nem láttam, hogy élvezi, csak arra hajtott, hogy én élvezzem. Eddig egy volt, akit ki tudtam elégíteni.
2021. jan. 22. 00:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok még.

Kihagytam, hogy volt olyan is, amelyik átvert. Elkérte a pénzt, verte 5 percig aztán magamnak kellett befejeznem.

Szóval figyelni kell. :)

2021. jan. 22. 00:44
 3/12 anonim ***** válasza:
96%

Ezek lányok kétszer élveznek el.

Először amikor odaadod neki a pénzt, másodszor meg amikor végre leszállsz róla.

2021. jan. 22. 01:02
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem akinek van könnyen hüvelyi orgazmusa az miért nem menne el egyszer-egyszer egy nap. Csak ez a nők eleve egy kisebb része ha minden igaz. De ha van mondjuk 4 ügyfele egy nap és mindegyikkel két menet, akkor tuti nem fog mindig elmenni az sem, akinek ez könnyű.
2021. jan. 22. 01:09
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem
2021. jan. 22. 01:22
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Nem
2021. jan. 22. 03:22
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
Mikor abbahagyod, az élvezettel egyenértékű neki
2021. jan. 22. 03:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer egy prosti adott interjút és megválaszolta ezt a kérdést is.

Sajnos az interjút most nem találtam meg, de valami ilyensmi válasza volt:

Azt mondta, hogy minden prosti egyben egy nagyon ütős színésznő is. A férfiak elhiszik, hogy ők ma a csúcsra juttatták, pedig ő csak istenien megjátsza, hogy elment. De a sok pancser elhiszi, hogy ma, mikor már ő az 5-10. ember aki nyalja képes volt orgazmust okozni.

Persze, nem kizárt hogy van amelyik tényleg képes elmenni... de gondolj bele... sok nőnek még párkapcsolatban bizalmi viszonyok mellett se megy az orgazmus, pedig szeretnék, és próbálnak lazák lenni. És egy prostinak menne, akinek aznap már nem te vagy az első, és aki most lát téged először?

2021. jan. 22. 08:03
 9/12 anonim ***** válasza:
37%

Akik nem futószalagon fogadják az ügyfeleket, tehát naponta többet, ők többnyire elélveznek (jó partnerrel).

Bármilyen hihetetlen a prosti is egy nő és ha kedvesen közelítesz hozzá, az neki is jó.

2021. jan. 22. 09:36
 10/12 anonim ***** válasza:
63%
Szinte biztos vagyok benne, hogy nem élveznek el. Rengeteg férfit fogadnak, főleg aki régóta csinálja, ki lehet már égve rendesen. Azért azt fel kell valahogy dolgozni lelkileg, hogy idegen férfiaknak fel kell tárja a testének legintimebb részeit is, naponta többször is akár. A pénzre élveznek.
2021. jan. 22. 13:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!