Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok el szoktak élvezni?
1-es vagyok még.
Kihagytam, hogy volt olyan is, amelyik átvert. Elkérte a pénzt, verte 5 percig aztán magamnak kellett befejeznem.
Szóval figyelni kell. :)
Ezek lányok kétszer élveznek el.
Először amikor odaadod neki a pénzt, másodszor meg amikor végre leszállsz róla.
Egyszer egy prosti adott interjút és megválaszolta ezt a kérdést is.
Sajnos az interjút most nem találtam meg, de valami ilyensmi válasza volt:
Azt mondta, hogy minden prosti egyben egy nagyon ütős színésznő is. A férfiak elhiszik, hogy ők ma a csúcsra juttatták, pedig ő csak istenien megjátsza, hogy elment. De a sok pancser elhiszi, hogy ma, mikor már ő az 5-10. ember aki nyalja képes volt orgazmust okozni.
Persze, nem kizárt hogy van amelyik tényleg képes elmenni... de gondolj bele... sok nőnek még párkapcsolatban bizalmi viszonyok mellett se megy az orgazmus, pedig szeretnék, és próbálnak lazák lenni. És egy prostinak menne, akinek aznap már nem te vagy az első, és aki most lát téged először?
Akik nem futószalagon fogadják az ügyfeleket, tehát naponta többet, ők többnyire elélveznek (jó partnerrel).
Bármilyen hihetetlen a prosti is egy nő és ha kedvesen közelítesz hozzá, az neki is jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!