Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ,két fiú közül ,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ,két fiú közül , melyiket választanátok ?

Figyelt kérdés
Lányok , ha volna két fiú , aki számotokra nagyon vonzó és szimpatikus lenne és a két fiú között csak annyi különbség lenne, hogy az egyik fiú szakmunkás , még a másik fiú egyetemet végzett lenne , melyik fiúval szeretkeznétek szívesebben ? De csak egyik fút választhatnátok !

#Helyhó
2021. jan. 21. 18:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az egyik a sebességváltó, de mi volt a másik? Talán a terepváltó?
2021. jan. 21. 20:56
 12/14 A kérdező kommentje:
Meglepő válaszokat olvashatok , és ennek örülök viszont , mert már én magam is tapasztaltam , nagyon sok esetben , hogy a diplomát végzett embertől , sokkal kevesebb tiszteletet és jó szót , segítséget kaptam , mint egy egyszerű , fizikai munkás embertől !
2021. jan. 21. 22:21
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Csak a kétkezi munka az igazi munka
2021. jan. 22. 01:11
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

#13, teljes tévedésben vagy. A szellemi munka ugyanolyan fárasztó, bár azt elismerem, hogy olyan szép izmos test nem képződik általa. Aki csak ceruzapörgetést lát benne az nem is sejti, mennyi unalmas, érdektelen, fárasztó robotolás kell ahhoz, hogy az ihletett eredmény meglegyen. Az arány 99/1 százalék.

A kétkezi munka eredménye azonnal látható, a szellemi munkák között sok olyan volt-van, amelynek az eredménye csak evtizedek, sőt évszázadok múlva érik be. Az elméleti fizikusok, kémikusok, matematikusok típuspéldák.

2021. jan. 22. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!