Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok a barátnőtök harisnyás lábaira élvezni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 21. 16:24
11/25 anonim válasza:
Én a meleg haverom harisnyás lábát szoktam imádattal körbevenni.
12/25 anonim válasza:
Arra nem, de van, hogy izgat bőrnadrágban, és arra élvezek rá.
13/25 anonim válasza:
Előfordult már de nem rendszeres
15/25 A kérdező kommentje:
#14: Még akkor sem, ha megleped Őt egy párral? 😊
Én azt szeretem amikor este TV-zek, meg lazítok, és egyszer csak az arcomon érzem mellettem a derekát és a combjait, meg beletúr a hajamba: onnantól szinte kikapcsol az agyam és semmi más nem fontos (párszor már ráhibáztam mert ébresztőt is elfelejtettem reggelre)
Bár nem tudom ki mennyi idős itt, meg ha idősebbek leszünk is ennyire izgatni fogjuk-e egymást
2021. jan. 25. 11:28
16/25 anonim válasza:
Exemmel szinte mindig úgy talalkoztam hogy harisnyaban voltam mert nagyon szerette. Igen, volt hogy raelvezett így a lábamra 20L
17/25 anonim válasza:
Érdekes, hogy idegen nõk harisnyás lábai nagyon izgatnak, de ha az aktuális partneremen van harisnya, akkor úgy nem...
18/25 anonim válasza:
szoktam,meg mindenhova máshová is.
19/25 anonim válasza:
Nagyon szeretnék már egy olyan lányt, aki ezt élvezi.
20/25 anonim válasza:
Igen, szoktam. A feketén elég látványos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!