Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nálatok ez megszokott dolog?
Nekem is gyanús.
Nemáár, én magamtól meg se találtam a csiklóm, pedig technikákat néztem, és csak erre specializálódott oktatóvideókat láttam.
Kétlem, hogy telefonálva tényleg sikerült volna ez az egész. Pláne egy friss kapcsolatban...
Igen, gyakran előfordul, s akit izgat ez a fél fantázia- fél valóság, az negyon gerjed erre.
Egyszer volt egy "barátnőm", aki soha senkivel nem találkozott személyesen, csak telefonon lehett felhívni őt, és akkor a beszélgetés közben fantáziálás és önkielégítéssel telt az idő :)
4-es, ne haragudj, de ha a gimnáziumi biológia órákon figyeltél, meg kell találnod a csiklód, azért nincs 3 hektáron eldugva...
egyébként pontosan úgy van ahogyan az utolsó írja.
7-es:
Itt nem hektárokról van szó, hanem arról, hogy biosz órán nem beszélnek arról, hogy van akinek nagyobb és van akinek kisebb. Van akinek a fitymája jobban rejti, és van akinek szinte nincs is rálógó bőr.
A biosz órák azt sem mondják, hogy amúgy erektált állapotban jobban látszik, szóval meglehet, hogy "hiába" keresgéled átlagos hangulatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!