Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt nem volt annyira sikeres. Volt pár üzenet váltás és eltünt az adott csaj. De mindig ugyanaz: Az első pár üzenet utanirt hmikor leszek,mikor irok újra,mert tetszik neki. És egyszer csak semmi eltünt,vagy hónapokkal később újra ír hogy bocsi eddig nem tudtam feljönni,folytatjuk e blablabla.
De én is felvetettem a masik platformot a gyk lassusaga miatt.
Amugy jó tud lenni (képcserével se ellenkezek, de nem eröltetetem rá a másikra). Én szeretem
30F
Férfiként nagyon szeretek szexcsetelni.
A lassúság nekem bejön.
Ide vágó irodalom, Milan Kundera
Lassúság.... és ez a könyv meg is mutatja, hogy miféle stílusú szexcsetet kedvelek.
"Miért tűnt el életünkből a „lassan járj” öröme, és miért nem fogadjuk meg a „tovább érsz” jó tanácsát? Hová lettek a népdalok sehová sem siető vándor-legényei, akik a szabad ég alatt háltak, s egy cseh közmondás szerint „a Jóisten ablakait nézegették”?"
Többször előfordult már, megfelelő partnerrel, nagyon izgató tud lenni.
N
Szoktam, megfelelő partnerrel, izgalmas.
N
Én is szoktam, akár snapchat-en is lehet anonimnak maradni, és nyilván izgatóbb ha látunk is valamit egymásból.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!