Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik srácnak nagy a lába annak a farka is?
Egyik osztálytársamnak jó nagy lába van és elgondolkodtam most a vírusi szünet alatt, hogy a farka is ekkora?
Nem vagyok ribi egy pasim volt eddig, csak unatkozok és eszembe jutott 😅
L/18
46os cipőt hordok, ez viszonylag ritka, a kezem meg pláne nagy, nagyon ritkán találkozok olyan emberrel, akinek nagyobb.
A farkam viszont 17-18 cm kb, ami azért nem egy kirívó méret.
Szóval legfeljebb csak gyenge korreláció lehet a kettő között.
Semmi összefüggés nincs, ahogy a kommentekből láthatod is.
De most legalább megtudtad, mennyi nagy lábú úriember van fent az oldalon. Bár a 46-os láb, amit itt többen írtak, szerintem nem olyan hatalmas. Nekem 13 évesen volt akkora lábam.
A 46-os a legnagyobb méret, ami még minden cipőből kapható. E fölött már szűkül a választék.
Emlékszem, milyen ortopédnak éreztem magam, mikor a Hervisben két eladó átkiabált egymásnak, hogy "van még cipőnk a 49-es Umbro felett?", majd jött a válasz "minek?".
Na a farkammal nem fog ilyen élmény érni. :/
Sajna nem.
45a lábam, farkam max 15 cm hosszú legmerevebb állapotban és 4,3 átmérő.
Én egy időben a magasságot gondoltam ilyennek. Voltak 180-180+ barátaim, lábuk 45-ös, 18-19/4,5 cm farkuk, a kezük, vis az ujjaik jó hosszúak.
Aztán találkoztam egy 173 cm férfival, lába 45-ös, 20/5 cm farka, keze kicsi, vastag ujjak.
Meg is lepődtem, de jó volt.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!