Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tii masztiznatok így? Vagy undorito?
Figyelt kérdés
Tesómmal egymás mellett van a 2 szoba és van 1 kis hely mint az ajtó járkálni arra. Nem látjuk egymást, így lehet masztizni? Csendben szoktam csinálni.
18L
2021. jan. 20. 08:58
1/9 anonim válasza:
Picit gáz de, ha nincs más jobb megoldás akkor ezt kell okosan csinálni!
F
3/9 anonim válasza:
Ha csak ez a lehetőség adott akkor ehhez kell alkalmazkodni! Lehet,hogy még egy csipetnyi pluszt is ad a "tiltott játék" élvezete!
Nekem speciel tetszenek az ilyen témájú videók... :-)
40+F
4/9 anonim válasza:
Rengetegen masztiznak úgy is, hogy a tesójuk alattuk van az emeletes ágyon, vagy két méterrel odébb alszik. A szükség nagy úr. Ezzel nem értem mi lenne a gond.. :D
6/9 anonim válasza:
Ezt a leírást én sem értem teljesen!
7/9 anonim válasza:
Akkor inkább menj be a fürdőszobába és ott pl. fürdés közben próbáld.
9/9 anonim válasza:
Én még meg is döngetnélek... csak hogy biztos ami biztos alapon tudja mi történik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!