Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, voltatok már ti is úgy, hogy nagyon kancás állapotban csináltatok valami durvát, amit később megbántatok? L25
Figyelt kérdés
2021. jan. 19. 13:52
1/7 anonim válasza:
Nagyon felizgult állapotba engedtem az anált. 3 percel később meg is bántam.
3/7 anonim válasza:
Nalam is az anal volt amit engedtem illetve elotte azt hogy ranyomja a fejem a peniszere.
4/7 anonim válasza:
Engedtem hogy a segglyukamba dugja de meg is bántam, inkább punciba szeretem kapni.
6/7 anonim válasza:
Nem érzem magam lónak, szóval nem.
7/7 anonim válasza:
Lefeküdtem a barátnőm pasijával. Sose derült ki, de azt nagyon megbántam utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!