Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek, ha a srác a szátokba élvez, lenyelitek a spermáját?
Nem.
Undorìtó és rendkívül megalázó.
Sajnos vannak olyan alacsony önbecsüléssel rendelkező nők, akik inkább csendben szenvednek és elviselik ezt a szemétséget, csak hogy egy farokkal rendelkező " férfi " kegyeit elnyerjék.
12. Azért mert te prüd vagy még nem kell általánositani. Nálam ez sose okozott undort, főleg ha a páromnak örömöt okozok vele.
N32
ez ugy kb a jo 70-ik ilyen temaju kerdes egy egy hulyetol!!!
NEM UNJATOK MEG??
en mar nagyon!!(39L)
Igen, sajnos igaza van a 15 nek, szinte majdnem minden nap fölteszi valaki ezt a kérdést.
Ez olyannyira magánügy, és helyzet függő dolog szerintem, hogy nem kéne ezzel ennyit görcsölni.
Érdekes.
Az az a kérdés nem hangzik el szinte soha, hogy ti férfiak, lenyelitek e a nunus álltal kibocsájtott váladékot elélvezés után.
#7 papírzsepibe. Egy lány a baráti társaságomból, mindig pzs-be köpte.
N
Én visszafolyatom a markomba, és szétkenem a homlokomon.
Nagyon pattanásos volt a homlokom, / ilyen tinédzserkori pattanások/ és amióta spermával ápolom, elmúltak.
Ezt régebben olvastam egyszer a nők lapjában, az orvos válaszol rovatban, és bejött.
A méregdrága krémek nem tüntették el.
Én le nyelem, és szeretem igen.
Sosem volt még olyan hogy kiköptem volna.
Nekem az lenen a fúra, mert úgy szoktam hogy még utánna folytatatom picit és ha elfordulnék kiköpném úgy már megszakadna a dolog, párom is imádja így.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!